Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS EAU DE PARFUM BASISSET

ALIEN GODDESS EAU DE PARFUM BASISSET

ALIEN GODDESS EAU DE PARFUM BASISSET

Eén formaat beschikbaar

Geef haar voor Moederdag een cadeau dat haar stralende energie onthult met een parfum van MUGLER.

Ontdek Alien Goddess, de nieuwe damesgeur van MUGLER, een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. In een tijd waarin mensen licht zoeken in de duisternis, baant een zonnegodin zich een weg naar een miraculeuze, maar echte lotsbestemming. De Alien Goddess is omringd door de mystieke en ongrijpbare uitstraling van de zon, die een extra dimensie krijgt door noten bergamot, Indiase jasmijn grandiflorum en bourbon vanille. Ze is klaar om de wereld om haar heen iets extra’s te geven met haar glorie, gulheid en goedheid.

Nooit meer zonder jouw favoriete geur: je kunt de iconische flacon bijvullen bij de MUGLER-fontein of met de beschikbare navulflacons.

Deze damesparfumcadeauset bestaat uit:
- Eén navulbaar Alien Goddess eau de parfum 60 ml
- Eén navulbaar Alien Goddess eau de parfum 10 ml

Alien Goddess van MUGLER, een bloemige, oriëntaalse, houtachtige creatie, laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren.
Dit nieuwe Alien-parfum voor dames is als een zonnig bloemenboeket dat levendig sprankelt met facetten van 3 onthullingen.

Deze Moederdagset van MUGLER is in lijn met onze inzet voor meer verantwoorde luxe:
- Gemaakt van 100% karton met FSC-keurmerk
- 100% recyclebaar
- Bevat geen plastic

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER
/ EAU, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHA NE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROX YPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, CODE FIL: B275647/2 CODEFORMULE: 2042172 05

VIND HET PERFECTE CADEAU VOOR JOUW STER

NU WINKELEN

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink