Hoofdinhoud

Alien

Eau De Parfum

alien van mugler belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende … Lees de volledige beschrijving

navulbaar
Alien

Alien

Eau De Parfum

PDP-tabbladen

alien van mugler belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende geur.

alien eau de parfum is een damesparfum dat lang meegaat en het licht en de creatieve kracht van elke vrouw naar boven brengt.

de rijke, sensuele noten van de alien-parfum reflecteren de vrouwelijke kracht: een krachtig bloemenparfum van jasmijn gekoppeld met houtachtige geuren en ambernoten.

de omhullende, mysterieuze warmte van dit krachtige en raadselachtige eau de parfum is gevat in een glinsterende amethistflacon.

ontdek het vreemde en het wonderbaarlijke. laat je spectaculaire vrouwelijkheid zien.

amberachtig, houtachtig en bloemig. alien van mugler is een zuivere blend van sensualiteit en vrouwelijkheid, met facetten van 3 onthullingen die in pure harmonie samenkomen.

onthulling van het zonnestelsel
alien gaat stralen, verlicht door jasmijn sambac uit india. een weelderige ‘zonnebloem’ waarvan de kwetsbaarheid een contrast vormt met de kracht van het parfum. een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, aangevuld door de sensuele noten van cashmeranhout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

allesomhullende onthulling
alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. mugler heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. een zachte en milde toon zoals “wit mohair”.

de alien eau de parfum-flacon is gebaseerd op een talisman boordevol natuurlijke energie, een kostbare steen met verborgen krachten.

de juweelachtige flacon is gesneden als een stralende edelsteen, in goud gezet als een diamant, met de kleur van amethist met een kalmerend en bijzonder aura.

een mystieke, kostbare en tijdloze flacon, perfect gemaakt als belichaming van de essentie van het iconische alien-parfum van mugler.

mugler doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de mugler-fontein of met de navulflacon.

alcohol ● parfum / parfum ● aqua / water / eau ● benzylsalicylaat ● benzyl alcohol ● ethylhexylsalicylaat ● butyl methoxydibenzoylmethaan ● coumarin ● geraniol ● methyl anthranilate ● alpha-isomethyl ionone ● citronellol ● citral ● benzyl benzoate ● ci 60730 / ext. violet 2 ● ci 17200 / red 33

de lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijke gebruik.

spray een wolkje alien eau de parfum in de lucht, zoals bij alle creaties van mugler, en stap er doorheen zodat het parfum op je haar en kleding kan neerdalen. maak deze beweging indien je wilt compleet door het parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

de verzending van mugler is geldig voor niet-afgeprijsde producten op het vasteland van de vs. cadeaubonnen zijn uitgesloten en eerdere aankopen kunnen niet worden aangepast.we verzenden alleen naar amerikaanse adressen en apo-bestellingen duren 4 - 6 weken. standaard verzendkosten zijn van toepassing en bestellingen naar alaska, hawaï en amerikaanse gebieden duren 6 - 8 dagen.
we bieden standaardverzending (3 - 5 werkdagen) met gratis verzending voor bestellingen van meer dan $ 75.express-services zoals volgende dag, 2 dag en 3 dag hebben verschillende kosten op basis van de bestelwaarde. sommige producten worden over land verzonden vanwege de regelgeving van ups.
je kunt je bestelling wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice: https://www.mugler.com/int/customer-service/contact-us/customer-service-contact-us.html
retourzendingen worden binnen 60 dagen geaccepteerd voor een volledige terugbetaling als de aankoop via mugler.com is uitgevoerd. trackingnummers worden verstrekt voor de bestelstatus.we verzenden niet internationaal, maar accepteren bestellingen met internationale creditcards vanuit bepaalde landen als het verzendadres zich in de vs bevindt (china, brazilië, canada, duitsland, het vk, de vs).

De geur van spectaculaire vrouwelijkheid

EEN PURE MIX VAN SENSUALITEIT

EEN PURE MIX VAN SENSUALITEIT

PDP nog in te vullen sectie

“De ongebruikelijke combinatie van het trio jasmijn, cashmeran en moleculen die doen denken aan grijze amber. Het akkoord hangt aan de weelderige cashmeran.”


Dominique Ropion, meesterparfumeur

<h2 class="c-section__title h-text-align-center">Te kostbaar om weg te gooien</h2>

Te kostbaar om weg te gooien

Je Alien Eau de Parfum is meer dan een flacon, het is een talisman die je een leven lang wilt koesteren.
Kies ervoor om je kostbare flacon bij te vullen in plaats van een nieuwe te kopen en lever jouw bijdrage aan duurzamere luxe.


1.
Verwijder de dop en schroef het pompje los

2.
Gebruik de navulling en plaats deze in de bijpassende parfumflacon

3.
Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen

4.
Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los

5.
Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

KOM IN ACTIE VOOR DUURZAME LUXE<br><br>
PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink