Hoofdinhoud

ALIEN

VERFRAAIENDE BODYCRÈME

alien van mugler belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende… Lees de volledige beschrijving

geurritueel
ALIEN

ALIEN

VERFRAAIENDE BODYCRÈME

PDP-tabbladen

alien van mugler belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevend en betoverend spoor, dankzij de talismangeur. alien is een talisman die het licht en de scheppende kracht van elke vrouw kan onthullen. het betovert de drager ervan met een uitzonderlijke stralenkrans. de rijke, sensuele noten van het alien-parfum reflecteren de vrouwelijke kracht: een krachtige bloemengeur van jasmijn gecombineerd met houtachtige en ambernoten.

de stralende essentie van alien eau de parfum is nu beschikbaar als bodycrème in alien verfraaiende bodycrème. de bodycrème is een romige behandeling die de huid direct verfraait en laat glanzen. het complex hydrateert de huid intens en geeft het een prachtige glans en delicate geur. de betoverende en mysterieuze noten van alien eau de parfum laten het lichaam stralen met een soepele zachtheid.

alien eau de parfum bodycrème voldoet aan de vereisten van de meest gevoelige huid. deze kan over het hele lichaam in een dagelijks ritueel worden gebruikt, na het douchen of een bad.

het eerste houtachtig-bloemige vrouwelijke parfum met een overdosis aan cashmeranhout en witte amber. een elixer van sensualiteit en vrouwelijkheid rondom 3 onthullingen die in totale harmonie samensmelten.

onthulling van het zonnestelsel
alien gaat stralen, verlicht door jasmijn sambac uit india. een weelderige ‘zonnebloem’ waarvan de kwetsbaarheid een contrast vormt met de kracht van het parfum. een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

mysterieuze onthulling
alien wordt een mysterie, aangevuld door de sensuele noten van cashmeranhout. een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

allesomhullende onthulling
alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. mugler heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. een zachte en milde toon zoals “wit mohair”.

de alien-bodycrème zit in een amethist-flacon die doet denken aan de talisman alien eau de parfum-flacon. de gefacetteerde, extreem moderne look is elegant afgewerkt met goud.

aqua / water / eau ● butylene glycol ● caprylic/capric triglyceride ●
coco-caprylate/caprate ● parfum / parfum ● glyceryl stearate se ● dimethicone ● butyrospermum parkii butter / shea butter ● alcohol ● ceteareth-25 ● squalane ● glycerin ● cetearyl alcohol ●
xylitylglucoside ● cocos nucifera oil / coconut oil ●
sodium polyacrylate ● anhydroxylitol ● dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer ● xylitol ● phenoxyethanol ● cellulose ● chlorphenesin ● ci 77891 / titanium dioxide ● synthetic fluorphlogopite ● geraniol ● benzyl alcohol ● coumarin ● benzylsalicylaat ● alpha-isomethyl ionone ● silica ● citronellol ● hydroxycitronellal ● tin oxide ● tocopherol ● citral ● helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil ● citric acid ●

de lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijke gebruik.
DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

ALIEN, DE BUITENGEWONE ROUTINE

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink