Hoofdinhoud

ALIEN

ALIEN GEURKAARS

alien van mugler, een zonnig parfum in een heilige talisman, verspreidt een royale e… Lees de volledige beschrijving

ALIEN

ALIEN

ALIEN GEURKAARS

PDP-tabbladen

alien van mugler, een zonnig parfum in een heilige talisman, verspreidt een royale en weelderige geur in je interieur, dankzij de geurkaars. de alien-kaars stralen zowel mysterieuze als kalmerende akkoorden uit rond de bloemige noten van jasmijn sambac en cashmeranhout. het verlicht het interieur met een elegant en verzorgend aura.

steek je kaars ongeveer een uur per dag aan om je interieur permanent met de geur te doordringen en geniet van de mysterieuze en warme sfeer die het geeft.

laat de brandende kaars niet onbeheerd achter. plaats de kaars niet in de buurt van makkelijk ontvlambare stoffen en materialen. houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

de geur van de alien-kaars behoudt de houtachtige, amberachtige en bloemige noten die samen de identiteit van de iconische geur van mugler vormen. De zachte warmte vermengt zich subtiel en harmonieus in de zonnige geuren van jasmijn sambac, de enigmatische en diepe sensualiteit van cashmeranhout en de allesomhullende zachtheid van witte amber.

het glas van de alien-binnenkaars bevat de kenmerkende amethist van de parfum. tussen ondoorzichtigheid en doorzichtigheid speelt hij met de contrasten die kenmerkend zijn voor het parfum: diepte en helderheid, mysterie en comfort.

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

PDP nog in te vullen sectie

DOMINIQUE ROPION

EEN BERICHT VAN DE PARFUMEUR
"De ongebruikelijke combinatie van het trio jasmijn, cashmeran en moleculen die doet denken aan grijze amber. Het akkoord hangt aan de weelderige cashmeran."

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink