Hoofdinhoud

ALIEN

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

fragranceToGo
ALIEN

ALIEN

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

Alien van Mugler belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende geur, dankzij het talismanparfum. Alien Eau de Parfum is een damesparfum dat lang meegaat, een machtige talisman die het licht en de creatieve kracht van elke vrouw naar boven brengt. Het verlicht de vrouwen die het dragen met een prachtige stralenkrans. De rijke, sensuele noten van de Alien-parfum reflecteren de vrouwelijke kracht: een krachtig bloemenparfum van jasmijn gekoppeld met houtachtige geuren en ambernoten.

Alien is meer dan een parfum en is opnieuw gecreëerd in een nomadische versie. Een parfumspray in een reisformaat van 10 ml en amethistkleuren om op elk moment van de dag te genieten van je favoriete parfum.

Alien nodigt je uit om het vreemde en wonderbaarlijke te ontdekken. Dit iconische Mugler-parfum is een krachtig, stralend en betoverend parfum voor dames. Het bijzondere Alien-parfum onthult een spectaculaire vrouwelijkheid, een universele roep om te laten zien hoe bijzonder je bent.

Het bijzondere amberachtig, houtachtig, bloemig en vrouwelijk parfum met een overdosis aan cashmeranhout en witte amber. Alien van Mugler is een zuivere blend van sensualiteit en vrouwelijkheid, met facetten van 3 onthullingen die in pure harmonie samenkomen.

Onthulling van het zonnestelsel
Alien is stralend en wordt opgefleurd door Sambac jasmijn uit India. Een weelderige “zonnebloem” met een kwetsbaarheid die in contrast staat tot de kracht van haar parfum.
Een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

Mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, gesublimeerd door de sensuele noten van cashmeranhout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot,
een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

Allesomhullende onthulling
Alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber.
Mugler heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. Een zachte en milde noot zoals een “witte mohair”.

De navulbare flacon in reisformaat van 10 ml verleidt de liefhebbers van dit parfum en biedt de mogelijkheid het overal mee naartoe te nemen… De diepe en transparante amethist, typisch voor Alien, is beschikbaar in een origineel multigefacetteerd reisformaat.
Deze nomadische navulbare parfumflacon volgt je op al je avonturen, tijdens een weekendje werken of een verblijf aan het uiteinde van de wereld. Het formaat is elegant en discreet, en past perfect in je zak of tas zodat je op elk moment je favoriete geur kunt verfrissen.

Spray, zoals bij alle creaties van Mugler, een wolkje Alien Eau de Parfum in de lucht en stap erin zodat het parfum je haar en je kleding kan omhullen. Vervolg deze beweging wanneer je maar wilt, door de parfum
op de binnenkant van de polsen aan te brengen, in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● COUMARIN ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● CITRONELLOL ● CITRAL ● BENZYL BENZOATE ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 17200 / RED 33

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

DE ONGEBRUIKELIJKE COMBINATIE VAN HET TRIO JASMIJN, CASHMERAN EN MOLECULEN DIE DOET DENKEN AAN GRIJZE AMBER. HET AKKOORD HANGT AAN DE WEELDERIGE CASHMERAN.

Dominique Ropion, Alien Parfumeur

DE ONGEBRUIKELIJKE COMBINATIE VAN HET TRIO JASMIJN, CASHMERAN EN MOLECULEN DIE DOET DENKEN AAN GRIJZE AMBER. HET AKKOORD HANGT AAN DE WEELDERIGE CASHMERAN.

Dominique Ropion, Alien Parfumeur

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink