Hoofdinhoud

Alien Eau De Parfum-navulling

EAU DE PARFUM NAVULLING

alien van mugler belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende … Lees de volledige beschrijving

Nieuw
Alien Eau De Parfum-navulling

Alien Eau De Parfum-navulling

EAU DE PARFUM NAVULLING

PDP-tabbladen

alien van mugler belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende geur.

alien eau de parfum is een damesparfum dat lang meegaat en het licht en de creatieve kracht van elke vrouw naar boven brengt.

de rijke, sensuele noten van de alien-parfum reflecteren de vrouwelijke kracht: een krachtig bloemenparfum van jasmijn gekoppeld met houtachtige geuren en ambernoten.

de omhullende, mysterieuze warmte van dit krachtige en raadselachtige eau de parfum is gevat in een glinsterende amethistflacon.

ontdek het vreemde en het wonderbaarlijke. laat je spectaculaire vrouwelijkheid zien.

amberachtig, houtachtig en bloemig. alien van mugler is een zuivere blend van sensualiteit en vrouwelijkheid, met facetten van 3 onthullingen die in pure harmonie samenkomen.

onthulling van het zonnestelsel
alien gaat stralen, verlicht door jasmijn sambac uit india. een weelderige ‘zonnebloem’ waarvan de kwetsbaarheid een contrast vormt met de kracht van het parfum. een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, aangevuld door de sensuele noten van cashmeranhout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

allesomhullende onthulling
alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. mugler heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. een zachte en milde toon zoals “wit mohair”.

mugler doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de mugler-fontein of met de navulflacon.

de mugler-fontein en mugler-navullingen bieden je de mogelijkheid om je geliefde flacon overal na te vullen, thuis of in de winkel, en actie te ondernemen voor duurzamere luxe.
elke navulling van het alien eau de parfum van 100 ml bespaart 75% metaal, 61% plastic, 51% glas en 47% karton*.(*1x 100ml + 1x30ml vs. 4x30ml)

alcohol ● parfum / parfum ● aqua / water / eau ● benzylsalicylaat ● benzyl alcohol ● ethylhexylsalicylaat ● butyl methoxydibenzoylmethaan ● coumarin ● geraniol ● methyl anthranilate ● alpha-isomethyl ionone ● citronellol ● citral ● benzyl benzoate ● ci 60730 / ext. violet 2 ● ci 17200 / red 33

de lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijke gebruik.

jouw alien-flacon is te kostbaar om weg te gooien. bewaar de flacon en onderneem actie voor duurzamere luxe door deze thuis na te vullen met de alien-navulling.
1. verwijder de dop en schroef het pompje los
2. Plaats de navulling in de bijpassende parfumflacon
3. Draai de navulling op de flacon zonder te morsen
4. Wacht tot de navulling automatisch stopt en draai deze weer los
5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

De verzending van Mugler is geldig voor niet-afgeprijsde producten op het vasteland van de VS. Cadeaubonnen zijn uitgesloten en eerdere aankopen kunnen niet worden aangepast.
We verzenden alleen naar Amerikaanse adressen en APO-bestellingen duren 4 - 6 weken. Standaard verzendkosten zijn van toepassing en bestellingen naar Alaska, Hawaï
en Amerikaanse gebieden duren 6 - 8 dagen.
We bieden standaardverzending (3 - 5 werkdagen) met gratis verzending voor bestellingen van meer dan $ 75.
Express-services zoals volgende dag, 2 dag en 3 dag hebben verschillende kosten op basis van de bestelwaarde. Sommige producten worden over land verzonden vanwege de regelgeving van UPS.
Je kunt je bestelling wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice: https://www.mugler.com/int/customer-service/contact-us/customer-service-contact-us.html
Retourzendingen worden binnen 60 dagen geaccepteerd voor een volledige terugbetaling als de aankoop via mugler.com is uitgevoerd. Trackingnummers worden verstrekt voor de bestelstatus.
We verzenden niet internationaal, maar accepteren bestellingen met internationale creditcards als het verzendadres zich in de VS bevindt vanuit bepaalde landen
(China, Brazilië, Canada, Duitsland, het VK en de VS).

De geur van spectaculaire vrouwelijkheid

De geur van spectaculaire vrouwelijkheid

EEN PURE MIX VAN SENSUALITEIT

EEN PURE MIX VAN SENSUALITEIT

PDP nog in te vullen sectie

« De ongebruikelijke combinatie van het trio
jasmijn, cashmeran en moleculen die doet denken aan grijze amber. Het akkoord hangt aan de weelderige cashmeran »


Dominique Ropion, meesterparfumeur

<h2 class="c-section__title h-text-align-center">Hoe kun je jouw Alien-flacon navullen?</h2>

Jouw Alien-flacon navullen?



Je Alien-flacon is te kostbaar om weg te gooien

onderneem actie voor morgen en vul deze thuis na met de volgende 5 stappen:

1. verwijder de dop en schroef het pompje los

2. Plaats de navulling in de bijpassende parfumflacon

3. Draai de navulling op de flacon zonder te morsen

4. Wacht tot de navulling automatisch stopt en draai deze weer los

5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

Kom in actie voor duurzame luxe
PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink