Hoofdinhoud

ANGEL MUSE

EAU DE PARFUM

angel muse is een unieke creatie die als de eerste gourmet vetiver ontelbare m… Lees de volledige beschrijving

navulbaar
ANGEL MUSE

ANGEL MUSE

EAU DE PARFUM

PDP-tabbladen

angel muse is een unieke creatie die als de eerste gourmet vetiver ontelbare mogelijkheden biedt voor vrouwen die het aandurven. de navulflacon zorgt dat je zo lang van je favoriete parfum kunt genieten als je wilt. angel muse, jouw nieuwste verslavende verwennerij, komt tot leven in een kosmische, kiezelsteenachtige flacon met het stempel van de mugler-ster. de pittige topnoten van grapefruit en roze bessen met een soepel hart van hazelnootcrème voor een intens geurspoor dat vetiver en patchouli, het karakteristieke ingrediënt van angel, bij elkaar brengt. een unieke, sublieme creatie: de eerste gourmand vetiver. wild en meeslepend...

het onweerstaanbare parfum bestaat uit drie explosies:
  • aantrekkelijke explosie: grapefruit
  • verslavende explosie: hazelnootcrème
  • magnetische explosie: vetiver

het eau de parfum angel muse komt tot leven in een kosmische, kiezelsteenachtige flacon bedekt met de mugler-ster. het parfum zit in een innovatieve flacon die het gevoel van een kosmische edelsteen oproept, versierd met de iconische ster van het angel-parfum. het is een compleet nieuwe en gewaagde creatie in het angel universum, die overgaat van iconisch gletsjerblauw in warm en sensueel roségoud.

mugler heeft een unieke manier voor het dragen van parfum bedacht: gebruik de sprayflacon om een wolk angel muse eau de parfum voor je te creëren en stap hier doorheen terwijl deze langzaam neerdaalt. zorg dat je haar, huid en kleding gelijkmatig zijn bedekt. maak dit ritueel indien je wilt compleet door het angel muse eau de parfum op je polspunten aan te brengen: je polsen, je hals of je elleboogholte

alcohol. parfum/fragrance. aqua/water/eau. limonene. benzyl salicylate. coumarin. ethylhexyl methoxycinnamate. butyl methoxydibenzoylmethane. citronellol. linalool. ethylhexyl salicylate. citric acid. citral. tris(tetramethylhydroxypiperidinol) citrate. anise alcohol. geraniol. bht. ci 60730/ext. violet 2. ci 14700/red 4. ci 17200/red 33.

VUL JE FLACON THUIS NA


De flacons van MUGLER zijn ontworpen om oneindig lang mee te gaan.*
Koester dit unieke voorwerp en steun verantwoorde luxe dpor je flacon na te vullen bij de MUGLER-fontein of vul hem thuis na met onze navulflacons.

*Uitgezonderd limited editions en niet navulbare flacons.

KOOP DE NAVULFLACONS
PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in
PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink