Hoofdinhoud

ANGEL MUSE

EAU DE TOILETTE

onlineExclusief

ANGEL MUSE

ANGEL MUSE

EAU DE TOILETTE

Selecteer een formaat
Selecteer een formaat

MUGLER onthult Angel Muse Eau de Toilette, een heerlijk verslavend parfum. Dit vrolijke, tedere en gourmand Eau de Toilette introduceert een nieuw facet voor het duo hazelnootcrème en vetiver van de vorige versie, voor een extreem zacht en subtiel resultaat. Geniet van vetiver- en hazelnootakkoorden met de extra dimensie van fruit in een verfrissend en licht Eau de Toilette voor dagelijks gebruik.

Angel Muse Eau de Toilette MUGLER is houtachtig, gourmet en fruitig, en komt tot uiting in drie olfactorische noten.
Een stralende explosie van sprankelende en zonnige mandarijn. Een verslavende explosie van passievrucht en hazelnootcrème in elkaar verweven.
Een magnetische explosie van de houtachtige aroma’s van vetiver en agikalahout.

De originele Angel Muse-fles is vernieuwd als een roze kosmische kiezelsteen, versierd met de emblematische ster.
MUGLER heeft een unieke manier bedacht om jezelf te parfumeren, om het gewaagde karakter van haar meest prachtige geuren volledig tot uiting te brengen:
gebruik de spray om een wolk Angel Muse Eau de Parfum voor je te creëren en stap hier doorheen terwijl deze langzaam neerdaalt. Jouw haar, je huid en je
kleding worden op een harmonieuze wijze geparfumeerd. Maak dit ritueel compleet wanneer je wilt door het Angel Muse Eau de Parfum op je polspunten aan te brengen:
aan de binnenkant van je pols, boven in je hals of in je elleboogholte.

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. BENZYL SALICYLATE. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. CUMARINE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. CITRONELLOL. CITRIC ACID. CITRAL. TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE. LINALOOL. ANISE ALCOHOL. BHT. CI 14700/RED 4. CI 17200/RED 33.

Productinhoud Two Loyalty

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink