Hoofdinhoud

ANGEL

HAAR- EN BODYPARFUM

versier jezelf met een nieuw verslavend, parfumerend angel-gebaar. omring jez… Lees de volledige beschrijving

ANGEL

ANGEL

HAAR- EN BODYPARFUM

PDP-tabbladen

versier jezelf met een nieuw verslavend, parfumerend angel-gebaar.

omhul jezelf met een rijke, rondkringelende wolk parfum met angel haar- en bodyparfum mist van mugler. de lichte mist zit in een slanke, reisvriendelijke flacon, versierd met het iconische blauw van mugler. het is verpakt in een slanke, reisvriendelijke flacon, versierd met het iconische blauw van mugler.

een nieuwe manier om het iconische angel-parfum te dragen.

in 1992, bracht mugler een revolutie teweeg in de wereld van de parfumerie door een baanbrekend parfum te introduceren, dat nog niet eerder was vertoond: zonder bloemen, maar met een overdosis aan verslavende grondstoffen, voor een assertieve sensualiteit. angel is dierlijk en sensueel en is een herinterpretatie van amberachtige wakes, wat een nieuw genre creëert, de gourmand. angel eau de parfum combineert de kracht van patchouli met de sensuele noten van praline, rood fruit en vanille.

hemels facet: bergamot
de geur van de wind, de lucht, de natuur, het oneindige: bergamot uit calabrië brengt de zintuigen tot leven als een heerlijke hap frisse lucht.

heerlijk facet: praline-akkoord
de universele verslaving van de gourmandfamilie: in combinatie met rood fruit zorgen de zoete geuren van praline en karamel voor een onweerstaanbaar verlangen, dankzij het vernieuwende gebruik van ethylmaltol in de verfijnde parfumerie: een geniaal olfactorisch idee.

weelderig facet: patchouli
roept een gevoel van sensualiteit en ultravrouwelijkheid op: opgewarmd door de amberachtige versies van vanillenoten en de meeslepende, verleidelijke overdosis patchouli: het toppunt van vrouwelijkheid.

het angel haar- en bodyparfum is een nieuw gebaar in een slanke, reisvriendelijke flacon, versierd met het iconische blauw van mugler.

alcohol ●aqua / water / eau ●parfum / parfum
●dipropylene glycol ●caprylic/capric triglyceride ●triethyl citrate
●polyglyceryl-10 laurate ●benzylsalicylaat
●limonene ●coumarin ●benzyl alcohol ●linalool
●geraniol ●amylcinnamal ●citronellol ●argania spinosa kernel oil
●hexyl cinnamal ●benzyl benzoate ●eugenol ●

de lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijke gebruik.
EEN ODE AAN SENSUALITEIT

EEN ODE AAN SENSUALITEIT

ONTDEK JOUW VERWENNENDE VERZORGINGSRITUEEL

ONTDEK JOUW VERWENNENDE VERZORGINGSRITUEEL

1   VERFRIS



ANGEL
GEPARFUMEERDE DOUCHEGEL

2   HYDRATEER



ANGEL
GEPARFUMEERDE BODYCRÈME

3   PARFUMEER



ANGEL
EAU DE PARFUM

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink