Hoofdinhoud

AURA MUGLER EAU DE PARFUM NAVULFLES

Intensiteit

Aura MUGLER is een uitnodiging om weer in contact te komen met jouw instinct, je diepere zelf en je zintuigen. Elk.. Lees de volledige beschrijving

Aura MUGLER is een uitnodiging om weer in contact te komen met jouw instinct, je diepere zelf en je zintuigen. Elke vrouw ontdekt een kracht die ze nooit dacht in zich te hebben en laat haar vrouwelijkheid volledig tot bloei komen. Haar aura zal krachtig stralen. Aura MUGLER is een krachtig en instinctief parfum dat de samenkomst van de dieren- en plantenwereld belichaamt door bloemige frisheid en katachtige sensualiteit met elkaar te verweven. Een Eau de Parfum met een assertief karakter met levendige en sensuele noten.

Aura MUGLER Eau de Parfum is een unieke creatie van instinctieve noten. Het Eau de Parfum is speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar authenticiteit, klaar om haar meest diepe gevoelens te ontdekken en een nieuwe, instinctieve en krachtige vrouwelijkheid te laten ontluiken.

Voor liefhebbers van een sensueel, levendig en krachtig parfum met een sterk karakter.

Het Aura MUGLER Eau de Parfum, geleverd in een navulfles, biedt je de mogelijkheid om je sterfles na te vullen waar nodig.

Aura MUGLER, luister naar je instinct. *

Aura MUGLER is een uniek amberachtig, bloemig, dierlijk parfum met instinctieve noten die vibreren en pulseren. Het combineert bloemige frisheid met katachtige sensualiteit.

INSTINCTIEF HART
De ruggengraat van het parfum, de combinatie van plant en dier, is een akkoord dat het kloppende hart van het instinct vormt.
Dit hart vibreert en pulseert dankzij Fauve Liana, exclusief voor Aura MUGLER, extra verrassend door de complexe noten van
verse bladeren, dragee-vanille en dierlijke noten.

BLOEMENHART
Dit akkoord voelt als een onderdompeling in weelderige vegetatie met pure en groene frisheid en bestaat uit een duo groene en bloemennoten:
de originele combinatie rabarberblad met pittige en knapperige noten, met stralende sinaasappelbloesem en heerlijke vrouwelijkheid.
Samen zorgen ze voor een intens levendige frisheid

DIERLIJK HART
Dit akkoord is diep en krachtig en roept het gevoel op van warmte op de huid, een katachtige sensualiteit, aantrekkelijk en wild.
Deze sensualiteit komt terug in bourbon vanille, soepel en verslavend, gecombineerd met Wolfwood, hout met warme en intense aspecten.

Het Aura MUGLER Eau de Parfum, geleverd in een navulfles, biedt je de mogelijkheid om je sterfles na te vullen zodra deze leeg is.
Een verantwoordelijk gebaar dat ervoor zorgt dat je nooit jouw Aura MUGLER parfum hoeft te missen.

De navulfles is gebruiksvriendelijk en heeft een praktische trechter, zodat je jouw Eau de Parfum direct in je sterfles kunt doen.
Gebruik daarna je reguliere spray om jezelf met Aura MUGLER te omhullen.

De navulervaring bestaat uit 4 stappen:
  • Stap 1: Verwijder de dop van je parfumflacon.
  • Stap 2: Verwijder het spraymechanisme.
  • Stap 3: Doe met behulp van de trechter het parfum in je flacon.
  • Stap 4: Zet het spraymechanisme terug en sluit je parfumflacon.

Zoals bij alle creaties van MUGLER spray je een wolkje in de lucht en beweeg je er vervolgens doorheen
zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vervolg deze beweging wanneer je maar wilt, door de parfum
op de binnenkant van de polsen aan te brengen, in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ●
ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● LIMONENE ● LINALOOL ●
ETHYLHEXYL SALICYLATE ●BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ●BENZYL SALICYLATE ●BENZYL ALCOHOL ●COUMARIN ●
CITRONELLOL ●GERANIOL ●METHYL ANTHRANILATE ●
HEXYL CINNAMAL ●BENZYL BENZOATE ●BENZYL CINNAMATE ●
CITRAL ●CINNAMYL ALCOHOL ●EUGENOL ●FARNESOL ●
METHYL 2-OCTYNOATE ●CI 19140 / YELLOW 5 ●
CI 42090 / BLUE 1 ●

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

EEN TERUGKEER NAAR DE OORSPRONG VAN VROUWELIJKHEID

AURA MUGLER EAU DE PARFUM IS EEN REFLECTIE VAN HET DIEREN- EN PLANTENRIJK, MET DE KRACHT VAN HET BOTANISCHE TEGENOVER EEN AMBERACHTIGE DIERLIJKE BASIS.

Daphné Bugey, Amandine Marie, Marie Salamagne,
Christophe Raynaud, parfumeurs van Aura MUGLER

AURA MUGLER EAU DE PARFUM IS EEN REFLECTIE VAN HET DIEREN- EN PLANTENRIJK, MET DE KRACHT VAN HET BOTANISCHE TEGENOVER EEN AMBERACHTIGE DIERLIJKE BASIS.

Daphné Bugey, Amandine Marie, Marie Salamagne, Christophe Raynaud, parfumeurs van Aura MUGLER

Productinhoud Two Loyalty

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink