Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM CADEAUSET

ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM CADEAUSET

Vier tijdens Moederdag jouw icoon met MUGLER-parfums. Mijn moeder. Mijn ster. Dompel jezelf onder in het zonne-universum van Alien Goddess. Deze damesparfumcadeauset bestaat uit:
● Alien Goddess Eau de Parfum 30 ml (navulbaar)
● Alien Goddess Eau de Parfum 10 ml (navulbaar)
Voor Moederdag heeft MUGLER zich ingezet om onze CO2-voetafdruk te verminderen door herbruikbare of recyclebare cadeausetverpakkingen te ontwikkelen. We hebben ook de hoeveelheid plastic materialen verminderd en vervangen door duurzamere alternatieven. Onze moederdagcadeausets zijn gemaakt van 100% karton afkomstig uit duurzaam beheerde bossen (FSC).


EEN ZONNIG BLOEMENBOEKET

Deze bloemige, oriëntaalse, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren.

Stralende onthulling: Het parfum opent met de stralende onthulling van een sprankelende Italiaanse bergamotessentie, die het gevoel van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorkruist de geur, te vergelijken met de positieve energie van de zonnegodin.

Miraculeuze onthulling: Een intens zonnige bloem drijft het Alien Goddess Eau de Parfum naar ongekende hoogten en geeft al haar kracht aan haar weldadige uitstraling. Het sprankelende bloemenprisma geeft de prachtige bloem de plaats die ze verdient: Jasmijn grandiflorum, een echte gouden bloem, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Het hart van het Alien Goddess Eau de Parfum straalt met een prachtige superinfusie van grandiflorum jasmijn, speciaal vervaardigd voor MUGLER. De superinfusie geeft jasmijnbloemblaadjes een modern facet, zowel fruitig als bloemblaadjes-achtig, met een romige textuur. Nog stralender en moderner dan ooit, de idealen van de zonnegodin verspreidend.

Weldadige onthulling: Alien Goddess sluit af met een gevoel van vrede en hoop, met de bedachtzame onthulling van de verslavende volheid van een bourbon vanille. Deze premium infusie, speciaal gemaakt voor Mugler, is soepel en omhult je als een sluier van comfortabel zijde. Dit premium extract, van bewuste oorsprong, wordt verkregen via een extractietechnologie die het mogelijk maakt om het organoleptische profiel uit het hart van de grondstof te halen. Deze onthult een heerlijke noot vanille met vleugjes balsamico, die je zintuigen laat tintelen met diepe mysterieuze warme vibraties.

De Alien Goddess Eau de Parfum-flacon is ontworpen als een betoverend object waarmee Alien Goddess de wereld een glorieuze en unieke uitstraling biedt. Een nieuwe fascinerende talisman fles, versierd met goud en zowel organisch als dromerig met een prachtige metaalachtig gelakte tint, die aan de buitenkant het gevoel van zonlicht oproept. Deze fles heeft een intense uitstraling, van binnen en buiten. Het bevat een stralende geur en blijft dit eindeloos uitstralen. Een mystieke flacon, kostbaar én tijdloos dankzij de Alien Goddess-navulling. MUGLER is al sinds 1992 bezig met meer verantwoorde luxe. Je Alien Goddess-flacon is kostbaar. Bewaar deze, en zodra de flacon leeg is, kun je deze opnieuw vullen bij de Mugler-fontein in jouw parfumwinkel, en eigenlijk overal met de navulling.

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER
/ EAU, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHA NE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROX YPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, CODE FIL: B275647/2 CODEFORMULE: 2042172 05

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink