Hoofdinhoud

LES EXCEPTIONS - AMBRE REDOUTABLE

EAU DE PARFUM

bewandel nieuwe wegen, mix stijlen en creëer gewaagde combinaties met mugler's les except... Lees de volledige beschrijving

graveerMij
LES EXCEPTIONS - AMBRE REDOUTABLE

LES EXCEPTIONS - AMBRE REDOUTABLE

EAU DE PARFUM

PDP-tabbladen

bewandel nieuwe wegen, mix van stijlen en creëer gewaagde combinaties met mugler's les exceptions ambre redoutable parfum.

les exceptions mugler is geïnspireerd op de ontwerper thierry mugler, die eenheid verwierp en zijn eigen wereld creëerde, en herinterpreteert de grote geurfamilies van la belle parfumerie om het buitengewone te bereiken.

mugler breekt met klassieke structuren dankzij creatieve en gewaagde combinaties met een verassend ingrediënt. de mooiste materialen komen tot leven, ze botsen en vermengen zich tot een bedwelmende collectie geuren met een uitzonderlijk karakter. het typische vakmanschap van mugler.

les exceptionalions - ambre redoutable is een uitnodiging om te dromen en te reizen en herinterpreteert de oosterse weelde van ambergeuren in het hart van een gevaarlijk verslavende geur. amber is opvallend krachtig en weelderig, en onthult een oriëntaalse sensualiteit met zachte, bijna hypnotiserende vibraties. de geur wordt geaccentueerd door de zachtheid van warm hout en onthult romige facetten.

dit oriëntaalse amberparfum wordt direct versterkt en verfrist door het opvallende aroma van gentiaan absolue, een verassend ingrediënt dat luchtige frisheid combineert met bittere bloemigheid. een houtachtige amberparfum. mugler les exceptions 12th - ambre redoutable 80 ml is gevangen in een art deco geïnspireerde flacon die de specifieke architectonische elegantie van maison mugler laat zien.

alcohol. parfum/fragrance. aqua/water/eau. ethylhexyl methoxycinnamate. limonene. coumarin. citronellol. butyl methoxydibenzoylmethane. ethylhexyl salicylate. benzyl benzoate. alpha-isomethyl ionone. linalool. geraniol. pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate. cinnamyl alcohol. citral. citric acid. benzyl cinnamate. ci 15985/yellow 6. eugenol. ci 19140/yellow 5. bht. disodium edta. ci 60730/ext. violet 2. [c3620b]
WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

LES EXCEPTIONS MUGLER

Ontdek de Les Exceptions serie van Mugler

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in
PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink