Hoofdinhoud

LES EXCEPTIONS - SUPRA FLORAL

EAU DE PARFUM

graveerMij

LES EXCEPTIONS - SUPRA FLORAL

LES EXCEPTIONS - SUPRA FLORAL

EAU DE PARFUM

Eén formaat beschikbaar
Nieuwe wegen verkennen, genres door elkaar gooien en onwaarschijnlijke combinaties durven maken... Les Exceptions is geïnspireerd door zijn schepper Thierry Mugler, die conformiteit afwees om zijn eigen wereld te creëren, en die een nieuwe interpretatie geeft van die grootse olfactorische families van La Belle Parfumerie om iets uitzonderlijks te bereiken.

Mugler breekt met klassieke structuren dankzij de creatieve en gedurfde combinaties waarin een onverwacht ingrediënt is verwerkt. De mooiste materialen komen tot leven, ze botsen en vermengen zich tot een bedwelmende collectie geuren met een uitzonderlijk karakter. Het typische vakmanschap van MUGLER.

De opmerkelijke hyacint met zijn fluweelzachte, frisse groene blaadjes is zeldzaam in de parfumwereld. Met de verassende toevoeging van amber en wierook ontwikkelt deze geur zich met onvermoede mysterie en diepgang. SUPRA FLORAL openbaart zich in een paroxisme van pure sensualiteit.

Verleidelijk. Helder. Levendig.
ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, CUMARINE, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL, BENZYL CINNAMATE, CINNAMYL ALCOHOL, BHT, CI 45350/YELLOW 8, CI 19140/YELLOW 5, CI 42090/BLUE 1

Productinhoud Two Loyalty

WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

LES EXCEPTIONS MUGLER

Ontdek de Les Exceptions serie van Mugler

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink