Hoofdinhoud

ALIEN MAN FUSION EAU DE TOILETTE

In het hart van de woestijn, als de zon en de maan elkaar ontmoeten en dag en nacht bij elkaar komen, treedt een eclips… Lees de volledige beschrijving

In het hart van de woestijn, als de zon en de maan elkaar ontmoeten en dag en nacht bij elkaar komen, treedt een eclips op. Een nieuwe talisman wordt geboren in dit vurige inferno: de Alien Man Fusion Parfum.

Het Alien Man Fusion parfum versterkt de combinatie van houtachtige en kruidige tonen voor een krachtige warme geur die zowel uniek als bedwelmend is. Met Alien Man Fusion heeft MUGLER Alien MAN opnieuw uitgevonden als een krachtige energieke Eau de Toilette.

Alien Man FUSION is een opwindende en prachtig sensuele Eau de Toilette die behoort tot de Woody Spicy Leathery parfumfamilie en drie opeenvolgende noten ontvouwt:
- Dazzling Vibration: Gember, kaneel
- Classy Vibration: Osmanthusbloesem, leer
- Electrifying Vibration: Gestoomde beuk, groene koffie.

De Alien Man fles is geïnspireerd op de iconische Alien talisman en heeft een opvallende, nieuwe, diepere en nog fascinerender tint. De meeslepende nachtblauwe kleur is warmer, levendiger en opwindender.
ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. CUMARINE. BENZYL SALICYLATE. LINALOOL. GERANIOL. CITRONELLOL. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. CITRAL. CITRIC ACID. CINNAMAL. DISODIUM EDTA [C3502A]
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink