Hoofdinhoud

ALIEN MAN FUSION

EAU DE TOILETTE

in het hart van de woestijn, als de zon en de maan elkaar ontmoeten en dag en nacht bij elkaar komen,… Lees de volledige beschrijving

onlineExclusief bestseller
ALIEN MAN FUSION

ALIEN MAN FUSION

EAU DE TOILETTE

PDP-tabbladen
in het hart van de woestijn, als de zon en de maan elkaar ontmoeten en dag en nacht bij elkaar komen, treedt een eclips op. wordt een nieuwe talisman geboren in dit vurige inferno: de alien man fusion parfum.

het alien man fusion parfum versterkt de combinatie van houtachtige en kruidige noten voor een krachtige warme geur die zowel uniek als bedwelmend is. met alien man fusion heeft mugler alien man opnieuw uitgevonden als een krachtig energiek eau de toilette.

alien man fusion is een opwindende en prachtig sensuele eau de toilette die behoort tot de woody spicy leathery parfumfamilie en drie opeenvolgende noten ontvouwt:
- dazzling vibration: gember, kaneel
- classy vibration: osmanthusbloesem, leer
- opwindende vibratie: gestoomde beuk, groene koffie.

de alien man-flacon is geïnspireerd op het iconische alien-talisman en heeft een opvallende, nieuwe, diepere en nog fascinerender tint. de meeslepende nachtblauwe kleur is warmer, levendiger en opwindender.
alcohol. parfum/geur. aqua/water/eau. limoneen. cumarine. benzylsalicylaat. linalool. geraniol. citronellol. alfa-isomethylionon. citral. citroenzuur. kaneel. dinatrium edta [c3502a]
PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in
PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink