Hoofdinhoud

ALIEN MAN

DEODORANT STICK

geurritueel

ALIEN MAN

ALIEN MAN

DEODORANT STICK

Eén formaat beschikbaar

Mannelijk licht.
Alien vindt zijn mannelijke alter ego uit, zijn dubbelganger, de andere kant van de monoliet. Half mens, half god met een magnetisch aura, een held op zoek naar het absolute en het licht met de belofte van een intens avontuur. Een pittige eau de toilette met elektrische frisheid en een allesomhullende leerachtige toets. Alien Man Deodorant Stick nodigt je uit om de energie en frisheid van je favoriete Eau de Toilette te behouden tijdens jouw activiteiten. Beleef het buitengewone van elke dag met sereniteit en zonder belemmeringen dankzij de langdurige bescherming van Alien Man Deodorant.

Alien MAN, BE EXTRAORDINARY.*

Alien Man vindt de leerfamilie opnieuw uit door er een overdosis van te geven en er een slimme geurige draai aan te geven:
een overdosis Osmanthus-bloemen met noten van abrikoos, op een houtachtige basis van gerookte beukenbast.

OPWINDENDE VIBRATIE
Brandende energie. De aromatische frisheid van dille en de gloeiende houtachtige noten van gerookt beukenhout elektrificeren het parfum.

ELEGANTE VIBRATIE
Het vurige stempel. De dierlijke en brandende harmonie van cashmeran hout en leer geeft Alien Man zijn flamboyante, zowel vleselijke als pittige, stempel.

MAGNETISCHE VIBRATIE
De aantrekkingskracht. Het kenmerkende witte amber van Alien wordt gemagnetiseerd door het bloemige en leerachtige karakter van Osmanthus.

Het flesje van de Alien Man Deodorant Stick ligt natuurlijk in de hand. De donkere elegantie doet denken
aan de iconische monoliet van de Eau de Toilette fles voor heren.

Gebruik na je bad of douche de deodorant die past bij jouw favoriete geur, op een afstand van ongeveer 15 centimeter van je oksels. Breng Alien Man Deodorant Stick aan als finishing touch als je je voorbereidt op je dag of voor een avondje uit.

PROPYLENE GLYCOL. AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. SODIUM STEARATE. PEG-4. STEARETH-100. PARFUM/FRAGRANCE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. LINALOOL. SODIUM HYDROXIDE. TETRASODIUM EDTA. CUMARINE. LIMONENE. CITRONELLOL. GERANIOL

HET EXPLOSIEVE PARFUM

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink