Hoofdinhoud
Mugler’s Alien Hypersense Eau de Parfum

Mugler’s Alien Hypersense Eau de Parfum: Een symfonie van zintuiglijke onthullingen

Alien Hypersense Eau de Parfum van Mugler is een waar meesterwerk in de wereld van parfum, een bewijs van de niet-aflatende toewijding van het merk aan de kunst van de parfumerie. In het hart ligt een onderscheidend ingrediënt, een exclusieve jasmijn sambac, met precisie en zorg geteeld in het eigen veld van Mugler in India. Het resultaat is een geur die het gewone overstijgt en een geurreis als geen ander onthult.
12 feb. 2024
Een drievoudige olfactorische onthulling

Alien Hypersense is het resultaat van een intense wedergeboorte van het iconische Alien-parfum, een ode aan de innovatie en het vakmanschap van Mugler. Het is gemaakt in samenwerking met Dominique Ropion, de meesterparfumeur achter het originele Alien Eau de Parfum uit 2005. Dit houtachtige bloemenparfum verkent een nieuw, hyperbolisch en hypnotisch olfactorisch gebied, bereikt door drie zintuiglijke onthullingen, elk met bijzondere ingrediënten:

1. De ontwakende onthulling

Levendig groene mandarijnessentie en een sappig peerakkoord ontwaken de zintuigen. Het is een multi-zintuiglijke ervaring die niet alleen je reukzin verleidt, maar ook je smaak-, tast- en geluidszin. Deze onthulling geeft Alien Hypersense een onmiskenbare vitaliteit, waardoor de zintuigen echt open gaan voor de wereld.

2. De bloeiende onthulling

Jasmijn sambac, de kenmerkende bloem van Alien, staat centraal en bloeit met ongeëvenaarde kwaliteit. Dit sensuele en rijke parfum is afkomstig van een duurzame oogst in het veld van Mugler in India en is minder groen en fruitig, en intens bloemig. Het is de ultieme belichaming van weelderigheid die geldt als typisch Mugler.

3. De opwindende onthulling

Cashmeran, rijk en veelzijdig, geeft het parfum een opwindend aspect. Het resoneert met een houtachtige kracht en onthult een sensuele, zonverwarmde huidachtige kwaliteit. Het is een aromatische revolutie die de zintuigen prikkelt, waardoor Alien Hypersense een echt betoverende ervaring wordt.
Alien Hypersense Eau de Parfum is een zintuiglijk meesterwerk dat niet alleen het magnetisme van de Alien-muze weerspiegelt, maar het ook verheft tot een geheel nieuw universum, waarbij de grenzen van onze zintuigen en emoties worden verkend. Het is een parfum dat niet alleen geur oproept, maar ook de kleuren, geluiden en texturen van een opwindend universum.

Een universum vol variaties

De Alien-parfumfamilie van Mugler biedt eindeloze variaties, elk een unieke reflectie van de buitengewone kracht van de Alien-muze. Van de pure mix van sensualiteit en vrouwelijkheid in Alien Eau de Parfum tot de heldere vloeistof van Alien Eau de Toilette, elk parfum voegt een fris perspectief toe aan het Alien-universum. Alien Hypersense onderscheidt zich echter als een geurige symfonie, die de kenmerkende jasmijn sambac extra versterkt, frisheid en verfijning omarmt en een parfum creëert dat tot de ziel spreekt en de zintuigen prikkelt. Alien Hypersense Eau de Parfum van Mugler is een bewijs van de kunst van de parfumerie, een parfum dat de grenzeloze verbeelding en ongeëvenaarde expertise van het merk weerspiegelt. Het is een olfactorisch meesterwerk dat niet alleen je reukzin aanspreekt, maar je volledige zintuiglijke ervaring, waardoor je de energie en betovering voelt.

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink