Hoofdinhoud

ONTDEK ONZE BESTSELLERS

ANGEL

Het iconische stervormige ontwerp,
het originele parfum van Mugler.

ALIEN

Een parfum met buitengewoon vermogen
om je sensualiteit en vrouwelijkheid te reflecteren.

ALIEN GODDESS

Een mystieke geur die de zintuigen prikkelt
en tot het buitengewone gaat.

Ontdek nu

ANGEL NOVA

Een oogverblindend en supervrouwelijk roze accent
om je innerlijk te laten stralen.

A*MEN

De iconische eerste mannelijke geur van Mugler,
zelfverzekerd en charismatisch.

NAVULLINGEN

Vul je flacon thuis bij

MUGLER-FONTEIN

Vul je flacon in de winkel na

Dit is de Magnificent Mugler Luxury Fragrance Collection


Parfum roept een verscheidenheid aan emoties in ons op. Het wekt gevoelens van verlangen op, doet kostbare herinneringen herleven en prikkelt onze zintuigen. Het parfum dat je kiest moet je aangeboren stijl weerspiegelen en je inspireren om met vertrouwen door de wereld te stappen. Mugler presenteert vol trots een verleidelijke collectie luxe parfums voor vrouwen en fascinerende eau de toilette voor mannen.

De nieuwe parfums en klassieke geuren van Mugler zijn emotioneel, verleidelijk en overtuigend. Elke geur biedt een unieke reis voor liefhebbers van luxe parfum en eau de toilette. De prachtige collectie van Mugler bevat exquise geuren voor vrouwen, zoals het mysterieuze Alien Eau de Parfum en ons verleidelijke Angel-parfum. Mugler's selectie parfums voor mannen wordt gereflecteerd door de verfijning van Alien Man Eau de Toilette en het bijzondere A*Men Eau de Toilette.

Ervaar duurzame luxe met Mugler. Onze heren- en damesgeuren zijn verkrijgbaar in unieke, navulbare flacons. Al onze Eaux de Parfums-collectie kunnen thuis eenvoudig worden bijgevuld met handige navullingen. De parfums van Mugler zijn ideaal als cadeau of gewoon als traktatie voor jezelf. Verwen je zintuigen en ontdek de bijzondere wereld van de parfums van Mugler.

Mugler luxe parfum voor dames


De selectie luxe damesgeuren van Mugler, een samenkomst van elegantie, kracht en mysterie, zijn een boeiend eerbetoon aan de grootsheid van het vrouwelijke. Het Mugler-parfumassortiment voor dames wordt het best belichaamd door onze kenmerkende geuren Alien Eau de Parfum en Angel.

Angel Eau de Parfum is een van de meest populaire parfums uit het Gourmand-genre en straalt een gedurfde sensualiteit uit. De combinatie van bergamot, praline en patchouli wordt verpakt in een asymmetrische ster met vijf punten, fijn vervaardigd van kwaliteitsglas.

De magische essentie van Alien Eau de Parfum straalt een zonnegodin uit met een bedwelmende mix van sambac jasmijn, cashmeranhout en witte amber. Alien is een unieke geur voor dames en wordt geleverd in een opvallende glazen talisman in de diepste amethistkleur.

De Mugler-collectie gaat verder met de krachtige Alien Goddess, de dromerige geur van Angel Nova en de opmerkelijke sensualiteit van Aura Mugler.

Vier jezelf met het damesparfum van Mugler en omarm de weldadige, spirituele energie van vrouwelijkheid.

Mugler Eau de Toilette voor heren


Mugler's assortiment Eau de Toilette voor heren is gedurfd, verfijnd en individueel en een eerbetoon aan de avontuurlijke, moedige mannelijke geest. Er is geen betere reflectie van de visie van Mugler op luxe parfum voor mannen dan de vlaggenschipgeuren Alien Man Eau de Toilette en A*Men.

Niets komt in de buurt van de explosie van Alien Man Eau de Toilette van Mugler. De geur van Alien Man trilt met rokerig hout, osmanthus en de kracht van verse dille. De minimalistische stijl van de Alien Man-flacon heeft strakke lijnen en diepe donkerblauwe tinten.

A*Men Eau de Toilette wordt gedefinieerd door de dimensies van patchouli, bourbon vanille en koffie. De opvallende A*Men-flacon heeft een stralende blauwe ster in een stoere zwarte rubberen fles.
Laat je innerlijke kracht zien en pronk met je eigen stijl met Mugler's parfums voor heren.
Als je op zoekt bent naar een uniek cadeau voor verjaardagen of speciale gelegenheden, bekijk dan de luxe parfum-cadeausets van Mugler, die verkrijgbaar voor zowel heren als dames. Deze geschenksets bevatten onze kenmerkende Mugler-geuren, met bodylotion, douchegel en een gemakkelijk mee te nemen parfumflacon in reisformaat.


Meer weergeven
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink