Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • The Mag ® MUGLER

ONTDEK ONZE LAATSTE EXCLUSIEVE NIEUWTJES.

Het jasmijnveld van Mugler in India

Mugler's Alien Hypersense Eau de Parfum: een parfum geboren uit duurzame luxe

In de wereld van de parfumerie, waar innovatie en duurzaamheid vaak samenkomen, valt Alien Hypersense Eau de Parfum van Mugler op als een opmerkelijk bewijs van de toewijding van het merk aan zowel de kunst parfum als het welzijn van onze planeet. Voor het eerst heeft Mugler een kostbaar ingrediënt geïntroduceerd in zijn Alien Hypersense Eau de Parfum - een duurzaam geteelde jasmijn sambac absolue. Wat dit parfum onderscheidt is niet alleen de betoverende geur, maar ook de uitzonderlijke reis die tot de creatie ervan heeft geleid.

Mugler's zoektocht naar deze prachtige jasmijn sambac absolue bracht ze naar hun eigen veld in India, een plek die ze de afgelopen vijf jaar hebben gevoed en ontwikkeld. Het doel was niet alleen om een luxe parfum te creëren, maar ook om een veld te creëren dat de essentie van duurzaamheid omarmt. Dit ging niet alleen over parfum; het ging om het sterker maken van lokale gemeenschappen en het behoud van het milieu.
12 feb. 2024
Anok Yai, de nieuwe Alien-muze

Mugler Alien Hypersense-campagne: Achter de schermen

In de wereld van parfum zijn er campagnes die niet alleen betoverend zijn, maar je ook naar een plek transporteren waar geur een instinctieve ervaring wordt. Mugler, bekend om zijn gedurfde benadering van mode en parfum, heeft de kunst van het vertellen van geurverhalen opnieuw gedefinieerd met zijn Alien Hypersense Eau de Parfum-campagne. Het is een meeslepende reis, een hyperzintuiglijk avontuur dat boven het conventionele uitstijgt en een onuitwisbare indruk achterlaat op je zintuigen.
12 feb. 2024
Anok Yai, de nieuwe Alien-muze

Anok Yai: de alien muze herdefinieert beauty in de alien hypersense-campagne

In de fascinerende wereld van de mode, waar schoonheid geen grenzen kent, valt anok yai op als een hemels wezen, een alien onder ons, op de meest opmerkelijke en transcendente manier. Ze staat centraal in de nieuwe Alien Hypersense-campagne voor Mugler. Nu kan de wereld niet anders dan betoverd worden door haar buitenaardse allure.
12 feb. 2024
Dominique Ropion, Alien-parfumeur

Het uitzonderlijke vakmanschap van Mugler-parfums: een ode aan creativiteit en innovatie

Mugler-parfums belichamen de essentie van creativiteit, durf en innovatie. Al meer dan vier decennia verlegt het modehuis Mugler consequent de grenzen van de parfumindustrie en biedt het geuren die veel verder gaan dan enkel het concept ‘parfum’. Deze iconische olfactorische creaties hebben de wereld van de parfumerie veroverd met hun originaliteit, kwaliteit en niet aflatende toewijding aan de kunst van geur.
12 feb. 2024

KERSTCADEAUS VOOR HAAR: 5 CADEAU-IDEEËN ZONDER GRENZEN

Het sterrenlicht van mugler tovert jouw realiteit om in een fantasierijk podium.
We bereiden ons achter de schermen voor op de feestdagenshow van mugler, die bestaat uit sprankelende en betoverende parfums.
De cadeausetcollectie betovert je zintuigen en fascineert de mensen waar je van houdt. Geef in 2023 de meest hypnotische cadeauset zonder grenzen, volledig gehuld in mugler voor dit bijzondere moment.
03 nov. 2023
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink