Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • The Mag ® MUGLER

ONTDEK ONZE LAATSTE EXCLUSIEVE NIEUWTJES.

DIT IS DE SAMENWERKINGSCAMPAGNE VAN JIMMY CHOO / MUGLER

Een samenwerking die een ode brengt aan vrouwelijkheid, zelfvertrouwen, kracht en glamour. De Jimmy Choo / Mugler-campagne, gefotografeerd door Harley Weir, straalt energie en kracht uit. Gewaagde, lichaamsbewuste silhouetten en strakke accessoires komen samen met het lichaam van een vrouw die in beweging is, met een dynamische energie en spirit. Deze unieke samensmelting van verschillende achtergronden, de ontdekking van gedeelde identiteiten en iconografieën geeft uiting aan de kracht van vrouwen die een essentieel onderdeel is van het DNA van beide merken.
14 feb. 2022

DAG VAN DE AARDE: MUGLER, EEN PIONIER IN VERANTWOORDE LUXE

Al sinds de lancering van de gourmand geur Angel in 1992 wist de visionair Thierry MUGLER dat de fles in de vorm van een ster, ontworpen met de hulp van de Brosse-meesterglazenmakers, te kostbaar was om te vervangen, anders dan de meeste producten met een lineaire levenscyclus. Hij had een diepe wens om zijn loyale klanten de mogelijkheid te bieden om de flessen voor eeuwig te behouden en zodoende zag de MUGLER Fontein het levenslicht: een economische en ecologische manier om de fles eindeloos bij te vullen met je favoriete MUGLER-parfum.

Nu, meer dan ooit, liggen milieuvriendelijk design en duurzame ontwikkeling in het hart van het DNA VAN MUGLER, dat de innovatie, ontwikkeling en productie van onze producten voortbrengt. Voor MUGLER, een innovatief merk op dit gebied, is dit veel meer dan een simpele belofte, en juist een essentieel onderdeel van haar traditie en expertise. Voor de Dag van de Aarde nodigt MUGLER je uit om opnieuw haar acties en beloftes te ontdekken die verantwoorde luxe ondersteunen.
15 apr. 2022

ANGEL NOVA WINT DE BEST WOMEN’S LAUNCH AWARD 2021

Op 8 oktober 2021 organiseerde parfumeur Symrise de 29e editie van de FiFi Awards in Parijs. Deze werd online uitgezonden. De FiFi Awards is een evenement in het parfumuniversum dat je niet mag missen. De Fragrance Foundation organiseert het elk jaar om de beste parfums van het jaar daarvoor te belonen.

Bij deze ceremonie won Angel Nova Eau de Parfum van Mugler de Best Women’s Launch 2021-prijs in de categorie Consumer Choice (klantfavoriet). Het stemmen vond online plaats op een speciale website voor de mening van consument. Deze editie leverde meer dan 32.000 stemmen op.
21 dec. 2021
KERSTCADEAUS VOOR HAAR: 5 IDEEËN VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG

MIJN MOEDER, MIJN STER: PERFECTE CADEAU-IDEEËN VOOR MOEDERDAG

Moederdag is een unieke gelegenheid om je moeder te vieren en haar te laten zien hoeveel ze voor jou betekent. Maar vind je het moeilijk om een moederdagcadeau te vinden dat haar zal bekoren? Laat ons het makkelijk voor je maken en duik samen met ons in de Mugler wereld met deze onvergetelijke cadeaus.
06 dec. 2021

“THIERRY MUGLER: COUTURISSIME” OPENINGSFEEST IN PARIJS

Op 28 september vond het openingsfeest voor de tentoonstelling “Thierry Mugler: Couturissime” plaats bij het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Verschillende beroemdheden woonden het evenement bij, gekleed in Mugler ter ere van de lancering van deze tentoonstelling. Terug naar de looks van het feest.
08 okt. 2021
WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

Zodra de temperaturen zakken, is het weer tijd om onze winterjassen en dikke laarzen uit de kast te halen. En misschien is dit ook wel het moment om een parfum te kiezen dat beter past bij het seizoen? Black Friday 2021 is de perfecte gelegenheid om nieuwe parfumtrends te ontdekken en jezelf te trakteren met geweldige deals voor luxe Mugler-geuren.
30 okt. 2021
Vaderdag

BEVRIJD JE GEWELDIGE LIEFDE: SCHENK EEN MUGLER-PARFUM

Het is al bijna Valentijnsdag en we weten dat het lastig kan zijn om het perfecte cadeau te vinden dat precies de juiste gevoelige snaar raakt. Je wilt iets geven dat gewaagd, origineel en onvergetelijk is - niet zo’n cliché als een hartvormige doos chocolade of een saaie bos bloemen. Mugler wil je dit jaar inspireren met cadeau-ideeën voor Valentijnsdag voor de mensen van wie je houdt.
01 feb. 2022

MILEY CYRUS DRAAGT MUGLER HERST-WINTER 2021

Miley Cyrus draagt Mugler Fall Winter 2021 asymmetrische eco jersey chain dress van Casey Cadwallader voor 'Miley's New Year's Eve Party' op NBC, schoenen in samenwerking met Jimmy Choo en Sandra Choi.
06 jan. 2022
KERSTCADEAUS VOOR HEM: KIES HET JUISTE PARFUM

KERSTCADEAUS VOOR HEM: KIES HET JUISTE PARFUM

Het is bijna tijd om eens goed te gaan nadenken over het ideale Kerstcadeau voor die bijzondere mannen in jouw leven. Je kent het wel: hij zegt dat hij niks wil hebben, hij weet niet wat hij wil – of hij koopt gewoon zelf alles dat hij nodig heeft. We maken het dit jaar extra makkelijk voor jou met deze gids met luxe Kerstcadeaus voor hem die hij gegarandeerd geweldig zal vinden.
03 nov. 2021
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink