Hoofdinhoud
Nieuw

Nieuw

21 producten
21 producten
ALIEN GODDESS SUPRA FLORALE

ALIEN GODDESS SUPRA FLORALE

EAU DE PARFUM CADEAUSET

één formaat beschikbaar
Cadeauset
ANGEL

ANGEL

EAU DE PARFUM CADEAUSET

één formaat beschikbaar
Cadeauset
ALIEN

ALIEN

EAU DE PARFUM CADEAUSET

één formaat beschikbaar
Cadeauset
ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM CADEAUSET

één formaat beschikbaar
Cadeauset
ANGEL ELIXIR

ANGEL ELIXIR

EAU DE PARFUM CADEAUSET

één formaat beschikbaar
Cadeauset
ANGEL

ANGEL

EAU DE PARFUM CADEAUSET

één formaat beschikbaar
Cadeauset

Prikkel je zintuigen met het nieuwste innovatieve parfum van Mugler


Ontdek een andere dimensie in luxe en prikkel je zintuigen met het nieuwe parfum voor dames en Eau de Toilette voor heren van Mugler. Met de verleidelijke en krachtige geuren van Mugler kunnen zowel mannen als vrouwen zich van hun meest gewaagde kant laten zien.

Ervaar de allesoverstijgende, sensuele glorie van Angel Eau De Parfum. Duik in de onbekende, boeiende mysteries van Alien-parfum voor dames. Geniet van de verfijnde stoutmoedigheid van de A*Men-geur voor heren. Ontdek de buitenaardse onthullingen van het Alien Goddess Eau De Parfum.


Mugler probeert met elk nieuw parfum voor dames of heren verder te gaan dan ooit tevoren. Onze missie is om luxe geurervaringen te bieden die de geest stimuleren en ontwaken. Daarbij loopt Mugler voorop in duurzame parfumerie met navulbare flacons die jaren kunnen worden bewaard.

Laat je meeslepen door de wonderbaarlijke parfumwereld van Mugler. We nodigen je uit om de tijd te nemen om ons nieuwste parfum en cologne, evenals ons klassieke Eau De Parfum-range, volledig te ontdekken. Je zou een compleet nieuwe zintuiglijke ervaring kunnen ontdekken!


Maak kennis met het nieuwste parfum voor dames van Mugler


Al tientallen jaren is Mugler een pionier op het gebied van verleidelijke, boeiende en betoverende damesparfums en eau de toilette voor heren. Het is geen wonder dat veel mensen zichzelf afvragen: ‘Wat is het nieuwste parfum van Mugler?’

Het nieuwste parfum van de vakmensen van Mugler zet de traditie voort van het verstoren van verwachtingen en het doorbreken van grenzen. Het Alien Goddess Eau De Parfum van Mugler is een ode aan de mysterieuze uitstraling van een mystieke zonnegodin.

Het wonder van Alien Goddess Eau De Parfum wordt onthuld door drie spirituele geuronthullingen, elk helderder dan de vorige. Deze geur wordt gekenmerkt door frisse noten bergamot en kokoswater gecombineerd met de bloemige aroma's van jasmijn grandiflorum en heliotroop. De laatste geuronthulling verleidt met de intensiteit van bourbon vanille en cashmeranhout. Alien Goddess is echt een transformerende geurreis die een eerbetoon is aan de kracht van het vrouwelijke.


Ontdek de volledige Mugler Eau De Parfum-collectie


Voor iedereen die op zoek is naar gloednieuwe geuren voor dames en heren, presenteert Mugler een prachtige selectie verleidelijke geuren. De iconische Angel-parfumgeur is doordrongen van honing en snoep dansend met verse bergamot en witte amber.

Alien-parfum voor dames en Alien Man belichamen een avontuurlijke inborst en een krachtige buitenaardse uitstraling. Deze geuren transporteren de drager met elektrische sensualiteit naar werelden die verder gaan dan onze normale ervaring.

Angel Eau De Parfum en Alien parfum voor dames zijn verkrijgbaar in navulbare flacons. Je kunt je Mugler-parfum navullen met een parfumnavulflacon of bij een Mugler-fontein. Als je ervoor kiest om je lege Mugler-parfumflacon na te vullen, lever je een bijdrage aan het verminderen van plastic-, glas- en metaalafval. Hierdoor kun je jarenlang genieten van je Mugler-geur en je Mugler Eau De Parfum-flacon als jouw unieke persoonlijke kunstwerk bewaren.


Ontdek onze nieuwste geweldige aanbiedingen


Trakteer jezelf op een nieuwe geur of verwen iemand waar je van houdt met een van de geweldige aanbiedingen van Mugler. Je kunt verschillende exclusieve aanbiedingen, speciale voordelen en geschenken ontvangen door je aan te melden als Circle-lid. Met de Mugler-gravureservice kun je een persoonlijke boodschap zetten op al onze hoogwaardige navulbare parfumflacons. Ontdek nu de geweldige aanbiedingen van Mugler op onze website.

Je kunt ook de hele range Mugler-parfum voor heren en Eau De Parfum voor dames bekijken op onze website. Geselecteerde geuren uit onze hoogwaardige range zijn verkrijgbaar in navulbare flacons. Je kunt zelfs je navulbare Mugler Eau De Parfum-flacon laten graveren met jouw gewenste boodschap. Ontdek nu de Mugler-parfumrange.

Meer weergeven
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink