Hoofdinhoud

Een voorproefje van de nieuwe Angel Elixir-campagne.

Ontdek de totstandkoming van de nieuwe Angel Elixir-campagne, exclusief in het Circle Mugler Mag.
03 mrt. 2023

Verrassingsgroet van Hunter Schafer, het nieuwe gezicht van Angel Elixir.


Ontdek de boodschap van Hunter Schafer, speciaal voor jou!


Een symbool van een nieuw soort vrouwelijkheid, oogverblindend, krachtig, eigentijds, vrij en grenzeloos. De Amerikaanse actrice Hunter Schafer is niet voor niets het gezicht van ons nieuwe Eau de Parfum Angel Elixir en we vinden haar helemaal geweldig. Op de set van de Angel Elixir-campagne, tussen twee stunts en make-up touch-ups, nam ze de tijd voor het interviewspel en wilde ze een paar woorden uitspreken tegen de Mugler Circle-gemeenschap. Ze deelt met ons waarom ze zoveel van Angel Elixir houdt en hoe ze de verschillende facetten interpreteert. In de video krijg je een exclusief kijkje achter de schermen, met de muze volledig gekleed in Mugler door Casey Cadwallader.


Een gesprek met Quentin Deronzier, directeur van de nieuwe Angel Elixir-campagne.


De nieuwe Angel Elixir-campagne van Quentin Deronzier, een ode aan krachtige vrouwen.


Ontdek als Circle Member dit interview van Quentin Deronzier, de creatieve geest achter de nieuwe Angel Elixir-campagne, in een exclusieve preview. De Franse filmregisseur en beeldend kunstenaar vertelt ons over het samenwerkingsproces waardoor het Angel Elixir-universum tot leven is gebracht. In nauwe samenwerking met de creatieve teams van Mugler, Casey Cadwallader, Creative Director van Mugler Fashion, en natuurlijk Hunter Schafer, het nieuwe gezicht van Angel Elixir, deelt Quentin zijn herinneringen aan de opnames samen met enkele van zijn handelsgeheimen en indrukken van de jonge en getalenteerde muze. In de geest van Mugler legt Quentin uit hoe hij zijn onmogelijke visie tot werkelijkheid bracht en de transformatie van Hunter Schafer in de muze van Angel Elixir voor ogen hield door gebruik te maken van 3D-effecten en innovatieve technieken. Zo is er voorafgaand aan de opname een animatische versie van de film gemaakt en is er een full-3D bodyscan van Hunter gemaakt om haar digitale dubbelganger te creëren. Een robotarm werd gebruikt om onmogelijke camerabewegingen te creëren, evenals een harnas om Hunter op de set in de lucht te laten hangen. Je kunt de campagne voor lente 2023 ontdekken.


De Mugler Circle, een exclusieve gemeenschap met veel voordelen.


De Circle brengt een gemeenschap van vriendelijke, diverse en gepassioneerde vrouwen samen, in lijn met de overkoepelende visie van Mugler. Het is een veilige plek om onze klanten te bedanken voor hun loyaliteit via een speciaal programma en de unieke relatie te onderhouden die we met elk van hen hebben. De digitale ruimte ontwikkelt zich voortdurend en bevat informatie over het merk, exclusieve aanbiedingen, speciale previews, uitnodigingen voor privé-evenementen en meer. Dit deugdzame ecosysteem vindt de manier waarop consumenten met het merk kunnen omgaan opnieuw uit en deelt de geest van innovatie en luxe waar Mugler achter staat. Blijf profiteren van de voordelen van de Mugler Circle en bekijk ons andere nieuws over de Mugler Circle dat speciaal voor u is uitgezocht.

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink