Hoofdinhoud
Omlaag scrollen

Fall Winter 2022/23

ONTDEK DE COLLECTIE

Fall Winter 2022/23

ONTDEK DE COLLECTIE

MUGLER /
FALL WINTER 2022/23

De Mugler Herfst/Winter2022-23collectie viert een terugkeer naar de Parijse catwalk voor het modehuis onder leiding van creatief directeur Casey Cadwallader. Na een onderbreking van twee jaar waarin de grenzen van de modefilm werden verlegd in een subversieve, tijdbeperkbepalende reeks korte films, geeft Cadwallader de Mugler-ervaring opnieuw vorm. In de gewelfde, industriële hangar van de Grande Halle de la Villette in het 19e arrondissement van Parijs wordt de ware whiplash van onze collectieve ervaring gekarakteriseerd door een cast van buitengewone personages.

MUGLER /

FALL WINTER 2022/23

De Mugler Herfst/Winter2022-23collectie viert een terugkeer naar de Parijse catwalk voor het modehuis onder leiding van creatief directeur Casey Cadwallader. Na een onderbreking van twee jaar die de grenzen van de modefilm verlegde met een subversieve, tijdperkbepalende reeks korte films, geeft Cadwallader de Mugler-ervaring opnieuw vorm. In de gewelfde, industriële hangar van The Grande Halle de la Villette in het 19e arrondissement van Parijs wordt de ware whiplash van onze collectieve ervaring gepersonifieerd door een cast van buitengewone personages.

FALL WINTER
2022/23

De Fall/Winter2022-23collectie, met evenveel grit als glamour, toont het gedurfde, het gedeconstrueerde en het decadente, een onthullende lijn die vrouwelijke kracht van onze tijd belichaamt. Alle erogene zones worden benadrukt door scherp afgetekende lijnen op dijen, bekken en decolleté. Satijn, leer en kant worden gebruikt als middelen voor het modelleren en draperen, waardoor constructie en vloeiende beweging naast elkaar kunnen bestaan. Mannelijke archetypen bestaan naast de ultravrouwelijke: bikerjacks met baleinen, spiraaldenim shorts, parka's en topcoats samen met verfijnde lingerie, zilveren franjes, boerenmouwen met ruches en denim korsetten in combinaties die het fenomeen van de oorspronkelijke Mugler bodysuit een hele nieuwe richting op sturen.

DE LOOKS

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink