Hoofdinhoud

Knowhow ® MUGLER

Mugler-wereld


DE MUGLER-MENTALITEIT

MUGLER is opgericht door de creatieve visionair Manfred Thierry Mugler.
Hij introduceerde zijn eerste collectie confectiekleding in 1974, gevolgd door zijn eerste parfum, het amberachtige gourmand parfum Angel, in 1992.

MUGLER heeft het onmogelijke bereikt en

een unieke cultuur van vakmanschap opgebouwd.
Elk ontwerp, of het nu mode of parfums betreft, wordt gekenmerkt door een universele creatieve kracht. Het savoir-faire van MUGLER is meesterlijk en multidisciplinair. Ons creatieve proces vertelt een uniek verhaal, een verhaal dat gekleurd wordt door de behoefte om uitzonderlijk te zijn.

Bevrijd van de beperkingen van de werkelijkheid, drukken wij ons uit met overdaad en wagen wij ons in een onontdekt universum.

Omdat de echte wereld simpelweg niet genoeg is, nodigt MUGLER je uit in een universum van oneindige mogelijkheden, die jou van het alledaagse naar het uitzonderlijke vervoert. Onze mode- en parfumcreaties nodigen de drager ervan uit om te transformeren, om zijn eigen identiteit tot uitdrukking te brengen.

MUGLER werkt aan een nieuwe visie op luxe die zowel gewaagd als duurzaam is. MUGLER is een pionier op het gebied van innovatie; ambachtelijk vakmanschap wordt op meesterlijke wijze gecombineerd met geavanceerde technologie om technieken te ontwikkelen die moeder natuur en de mensheid respecteren. Ons evenwicht is gebaseerd op moed, creatie en gemeenschap. Onze creaties hebben betekenis. MUGLER-luxe is harmonie in extremen, het is het plezier om iedereen de kans te geven om iets uitzonderlijks uit te drukken met overdaad.

Mugler SF-show

HYPER-SHOW.
ULTRA-SHOW.

Traditie staat centraal.

Wij durven te kiezen voor een revolutionaire en avant-gardistische aanpak om een gevarieerde, voortdurend evoluerende visie op vrouwelijkheid te verkennen. Onze creaties zijn transformerend, emotioneel en vooral modern. De MUGLER-mode van morgen staat in het teken van innovatie.

Mode is een voorstelling, een voorstelling is mode. MUGLER-mode is eenvoudigweg spectaculair.

Wij leveren visuele impact met onze polariserende kledingstukken. Omdat de hele wereld een podium is, zijn de creaties van MUGLER uitermate op maat gemaakt, zodat je de ultieme ultra-show van zelfexpressie kunt opvoeren. We ondermijnen de regels, zodat onze kledingstukken elke persoon uniek maken en wij gebruiken het lichaam als basismateriaal voor onze ontwerpen.

Ongecompliceerde creaties. Verwezenlijkte creaties. Onweerstaanbare kracht.

Wij creëren universele en ongecompliceerde ontwerpen voor vrouwen, die zich voor zichzelf kleden om hun innerlijke kracht aan te spreken. Onze creaties zijn kunstwerken, die schoonheid en zelfvertrouwen schenken aan degenen die ze dragen.

Ik wil de mensen kleden die mij inspireren en ik wil dat zij zich net zo geïnspireerd voelen door het merk.

CASEY CADWALLADER, CREATIVE DIRECTOR VAN MUGLER FASHION.

HAUTE PARFUMERIE

Een olfactorisch manifest.

Onze parfums zijn avant-gardistisch en sensueel, met een sterk verslavende werking. Wij tarten de wetten van ruimte en tijd om iets uitzonderlijks te creëren door alchemie, harmonie en overdosis te vermengen. MUGLER-parfums zijn puur en toch overdadig. Angel, Alien, AURA MUGLER, de MUGLER COLOGNE-collectie en Les Exceptions nodigen de drager ervan uit om zichzelf te transformeren.

Mugler Haute parfumerie

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Elk afzonderlijk element van een MUGLER-parfum bevindt zich ergens tussen fantasie en werkelijkheid en samen vertellen ze een bijzonder verhaal: zijn naam, geur, kleur en fles prikkelen onze verbeeldingskracht.

MUGLER-parfumerie zendt olfactorische schokgolven uit met de uitzonderlijke concentraties, die door onze geuren voor hem en voor haar stromen. Een harmonie geboren uit contrasten.

Expressieve parfumerie.

Bevrijdend, tijdloos, inventief, hyperseksueel, verslavend en een polariserend karakter.
MUGLER-parfums zijn gewaagd, creatief en vol verbeeldingskracht. Ze nodigen de drager ervan uit om te transcenderen in zijn of haar eigen unieke universum. Expressieve parfumerie die iedereen aanmoedigt om zijn of haar dromen waar te maken.

Parfumerie excellence.

De parfums van MUGLER worden door de besten erkend om hun overdadigheid en expertise. Omringd door experts uit de industrie, produceren wij met precisie en behouden we onze ongeëvenaarde magie. Co-creatie is niet zomaar een stap, het is een onderdeel van ons proces, een gemeenschap die ontwrichting en verrassing ontwerpt. MUGLER is grenzeloos en drukt zich vrij uit. Wij nemen alle tijd om onze unieke creaties samen te stellen.

Mugler-parfum

Het olfactorische DNA van MUGLER wordt gekenmerkt door het vinden van het bijna onmogelijke evenwicht in het gebruik van een overdosis aan grondstoffen en onverwachte combinaties. De selectie van onze ingrediënten integreert technologische innovatie met respect voor de planeet en de mensheid. MUGLER heeft een verantwoorde luxe bereikt via de co-creatie van parfumerie excellence.

ARTISTIEKE PARFUMERIE.

MUGLER begeeft zich in onontdekte olfactorische gebieden met zijn dames-, heren- en uniseksparfums en heeft zich geprofileerd als ontwerper van uitzonderlijke objecten. Wij verleggen grenzen met innovatie, tarten de zwaartekracht met ons revolutionaire glaswerk. De eerste fles Angel Eau de Parfum was een demonstratie van revolutionaire glastechnologie, waarvoor een nieuwe roterende gietvorm moest worden uitgevonden.

Mugler Perfume-fles
Mugler Perfume-fles


Wij bedenken begerenswaardige voorwerpen, wij ontwerpen flessen die verre van alledaags zijn. Wij produceren ons eigen gewaagde en dromerige glaswerk. Wij bereiken het onmogelijke met onze ontwerpen. Onze flessen zijn kunstwerken.

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink