Hoofdinhoud

AURA MUGLER

AURA MUGLER EAU DE PARFUM

aura mugler is een uitnodiging om weer in contact te komen met je instinct, je diepere zelf en je… Lees de volledige beschrijving

navulbaar
AURA MUGLER

AURA MUGLER

AURA MUGLER EAU DE PARFUM

PDP-tabbladen

aura mugler is een uitnodiging om weer in contact te komen met je instinct, je diepere zelf en je zintuigen. elke vrouw ontdekt een kracht die ze nooit dacht in zich te hebben en laat haar vrouwelijkheid volledig tot bloei komen. haar aura zal krachtig stralen. aura mugler is een krachtig en instinctief parfum dat de samenkomst van de dieren- en plantenwereld belichaamt door bloemige frisheid en katachtige sensualiteit met elkaar te verweven. een eau de parfum met een assertief karakter met levendige en sensuele noten.

aura mugler eau de parfum is een unieke creatie van instinctieve noten. het eau de parfum is speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar authenticiteit, klaar om haar meest diepe gevoelens te ontdekken en een nieuwe, instinctieve en krachtige vrouwelijkheid te laten ontluiken. voor liefhebbers van een sensueel, levendig en krachtig parfum met een sterk karakter.

aura mugler, luister naar je instinct. *

aura mugler is een uniek amberachtig, bloemig, dierlijk parfum met instinctieve noten die vibreren en pulseren. het combineert bloemige frisheid met katachtige sensualiteit.

instinctief hart
de ruggengraat van het parfum, de combinatie van plant en dier, is een akkoord dat het kloppende hart van het instinct vormt. dit hart vibreert en pulseert dankzij fauve liana, exclusief voor aura mugler, extra verrassend door de complexe noten van verse bladeren, dragee-vanille en dierlijke noten.

bloemenhart
dit akkoord voelt als een onderdompeling in weelderige vegetatie met pure en groene frisheid en bestaat uit een duo groene en bloemennoten: de originele combinatie van rabarberblad met pittige en knapperige noten, met stralende sinaasappelbloesem en heerlijke vrouwelijkheid. samen zorgen ze voor een intens levendige frisheid

dierlijk hart
dit akkoord is diep en krachtig en roept het gevoel op van warmte op de huid, een katachtige sensualiteit, aantrekkelijk en wild. deze sensualiteit komt terug in bourbon vanille, soepel en verslavend, gecombineerd met wolfwood, hout met warme en intense aspecten.

een mugler-flacon is net als een kunstwerk, een beeldhouwwerk. aura mugler eau de parfum zit in een hartvormige flacon, het universele symbool van leven, het middelpunt van emoties. een kloppend hart, gefacetteerd en glinsterend als een smaragd, met een kleur die een gevoel van leven, hoop, intuïtie oproept. een creatie van mugler, versierd met de metallic m.

mugler doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de mugler-fontein of met de navulflacon.

spray een wolkje in de lucht, zoals bij alle creaties van mugler spray, en stap er doorheen zodat het parfum op je haar en kleding kan neerdalen. maak deze beweging indien je wenst compleet door het parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

alcohol ● parfum / parfum ● aqua / water / eau ●
alpha-isomethyl ionone ● limoneen ● linalool ●
ethylhexylsalicylaat ●butyl methoxydibenzoylmethaan ●benzylsalicylaat ●benzyl alcohol ●coumarin ●
citronellol ●geraniol ●methyl anthranilate ●
hexylcinnamal ●benzyl benzoate ●benzyl cinnamate ●
citral ●cinnamyl alcohol ●eugenol ●farnesol ●
methyl 2-octynoate ●ci 19140 / yellow 5 ●
ci 42090 / blue 1 ●

de lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijke gebruik.
EEN TERUGKEER NAAR DE OORSPRONG VAN VROUWELIJKHEID

EEN TERUGKEER NAAR DE OORSPRONG VAN VROUWELIJKHEID

PDP nog in te vullen sectie

AURA MUGLER EAU DE PARFUM IS EEN REFLECTIE VAN HET DIEREN- EN PLANTENRIJK, MET DE KRACHT VAN HET BOTANISCHE TEGENOVER EEN AMBERACHTIGE DIERLIJKE BASIS.

Daphné Bugey, Amandine Marie, Marie Salamagne,
Christophe Raynaud, parfumeurs van Aura MUGLER

AURA MUGLER EAU DE PARFUM IS EEN REFLECTIE VAN HET DIEREN- EN PLANTENRIJK, MET DE KRACHT VAN HET BOTANISCHE TEGENOVER EEN AMBERACHTIGE DIERLIJKE BASIS.

Daphné Bugey, Amandine Marie, Marie Salamagne, Christophe Raynaud, parfumeurs van Aura MUGLER

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink