Hoofdinhoud

ALIEN FUSION EAU DE PARFUM

In het hart van de woestijn, als de zon en de maan elkaar ontmoeten en dag en nacht bij elkaar komen, treedt een eclips… Lees de volledige beschrijving

bestseller

In het hart van de woestijn, als de zon en de maan elkaar ontmoeten en dag en nacht bij elkaar komen, treedt een eclips op. Een nieuwe talisman wordt geboren in dit vurige inferno: het Alien Fusion-parfum.

Het Alien Fusion-parfum is mystiek en boeiend, het resultaat van de unieke samenkomst van sensuele vleugjes vanille en kruidigere noten kaneel. Met Alien Fusion heeft MUGLER een vernieuwde versie van Alien als een warm en vrouwelijk Eau de Parfum bedacht.

Alien Fusion, een vurig en technisch sensueel Eau de Parfum, is onderdeel van de kruidige oriëntaalse bloemengeurfamilie en onthult zich in drie opeenvolgende noten:
- Schitterende onthulling: Gember, kaneel
- Weelderige onthulling: Tuberoos, sinaasappelbloesem
- Zachte onthulling: Vanille, witte amber

De iconische Alien Talisman fles verleidt met een nieuwe tint die levendiger is dan ooit. De diepe amethist-kleur loopt over in een nieuwe intens rode kleur, die het gevoel van een brandende zon oproept. 
ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. BENZYL SALICYLATE. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. LINALOOL. CUMARINE. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. GERANIOL. CITRONELLOL. CITRAL. BENZYL ALCOHOL. CINNAMAL. BENZYL BENZOATE. BHT [C3503A]

Productinhoud Two Loyalty

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink