Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • Achter de schermen ® MUGLER

MUGLER onthult de geheimen van zijn iconische parfums en nodigt je uit achter de schermen bij modeshows.

PREMIUM INFUSIE VAN BOURBON VANILLE: HET GEHEIM VAN EEN PARFUM MET EEN ECHTE VANILLEGEUR

De langdurige parfumnoten van Alien Goddess, een oneindige Mugler-geur, zijn een eindeloos geurspoor van verslavende bourbon vanille. Versterkt door de levendige en houtachtige intensiteit van Cashmeran. Afkomstig uit een vervlogen tijd waarin goden werden opgeroepen met heerlijk geurende wierook. De premium infusie van bourbon vanille is een mystieke filter: gezond en een symbool van de spirituele band tussen de zonnegodin en vrouwen. Duurzaam verbouwd en uniek geëxtraheerd met CO2. De vanillestokjes worden behandeld met hitte en druk en vervolgens verdund tot een kostbare infusie. Dit intense, pure elixer is een heerlijke versterking van de originele vanille. De duurzame conclusie van de boodschap van Alien Goddess is een premium infusie van bourbon vanille die duurzaam is verbouwd in Madagaskar. Een duurzame met CO2 geëxtraheerde vanille met respect voor het milieu, omhuld door een navulbare talisman, maakt het parfum Alien Goddess een universele oproep aan alle vrouwen.

01 sep. 2021
BLOEMIG HOUTACHTIG AMBERPARFUM: DE TOUCH VAN EEN GODIN

DE OORSPRONG VAN EEN BLOEMIG, HOUTACHTIG AMBERPARFUM: ALIEN GODDESS

Wil je meer weten over ALIEN GODDESS, het nieuwe innovatieve en heerlijke parfum van MUGLER? Wij geven je een zeldzaam kijkje achter de schermen, dat je inzicht biedt in het diepgaande proces en de toewijding aan kwaliteit en innovatie die in de creatie van ALIEN GODDESS van Mugler is gestopt. Je ontdekt de oorsprong van dit sensationele bloemige, houtachtige amberparfum. De parfumeurs die de creatie van dit parfum mogelijk hebben gemaakt hebben bijzondere kwaliteit in hun denkproces en methodes gestopt. Het resultaat van hun harde werk was een heerlijk elegant bloemig parfum, met betoverende topnoten en basisnoten, dat een bijzondere toevoeging aan elke parfumcollectie zal zijn.

01 sep. 2021
BERGAMOT-PARFUM: DE GEUR VAN ITALIË

ITALIAANSE BERGAMOT: DE ZOETE SPRANKELENDE GEUR VAN CALABRIË

De historische Italiaanse bergamot is een belangrijk ingrediënt in het ALIEN GODDESS-parfum van Mugler. Het is ook een belangrijke factor in het produceren van het unieke Bergamot-parfum. Het ALIEN GODDESS-parfum van Mugler is een bijzonder parfum gemaakt van hoogwaardige en verse ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze plantaardige componenten worden gecombineerd tot een bijzondere en onvergetelijke geur. Wij leggen uit welke rol het Bergamot-fruit en haar essentiële olie hebben in het maken van deze majestueuze creatie.

De heerlijke geur en parfum van ALIEN GODDESS bestaan onder andere uit de essentie van Italiaanse bergamot. Mugler wilde bergamot als sleutelingrediënt in het ALIEN GODDESS-parfum. Het bedrijf kende de heerlijke geur van dit bijzondere fruit en wilde hier optimaal gebruik van maken.

01 sep. 2021

De geheimen van Angel, het iconische parfum van MUGLER

Het eerste parfum dat door MUGLER werd gecreëerd, was ook de eerste ‘gourmand’ geur in de geschiedenis van de parfumerie. Combineer dat met een ongelooflijk gedetailleerde stervormige fles en een unieke relatie met de dames die het dragen…
03 dec. 2019

MUGLER STARS: Jourdan Dunn

MUGLER is trots op het feit dat Toni Garrn is uitgekozen om het Angel Nova Eau de Parfum te belichamen. Een vrijgevige en inspirerende activiste: ze werkt keihard om wereldwijd de dromen van de meisjes van vandaag te veranderen in de realiteit van de vrouwen van morgen.
08 mrt. 2021
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink