Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • Achter de schermen ® MUGLER

MUGLER onthult de geheimen van zijn iconische parfums en nodigt je uit achter de schermen bij modeshows.

PREMIUM INFUSIE VAN BOURBON VANILLE: HET GEHEIM VAN EEN PARFUM MET EEN ECHTE VANILLEGEUR

De bourbon vanille uit Madagaskar, speciaal gemaakt voor Mugler, biedt een uitzonderlijke aromatische diepte. De botanische variatie van vanille planifolia produceert een romig, amberachtig en houtachtig parfum. Elke bloem wordt met de hand bestoven en als ze volgroeid zijn, worden de stokjes zes maanden gedroogd om het speciale aroma te ontwikkelen. De infusie wordt verkregen door het extraheren van de stokjes met superkritische vloeistoffen (CO2). Dit proces leidt tot een extract dat trouw blijft aan de geur van zuivere vanille.
01 sep. 2021
BLOEMIG HOUTACHTIG AMBERPARFUM: DE TOUCH VAN EEN GODIN

DE OORSPRONG VAN EEN BLOEMIG, HOUTACHTIG AMBERPARFUM: ALIEN GODDESS

Wil je meer weten over ALIEN GODDESS, het nieuwe innovatieve en heerlijke parfum van MUGLER? Wij geven je een zeldzaam kijkje achter de schermen, dat je inzicht biedt in het diepgaande proces en de toewijding aan kwaliteit en innovatie die in de creatie van ALIEN GODDESS van Mugler is gestopt. Je ontdekt de oorsprong van dit sensationele bloemige, houtachtige amberparfum. De parfumeurs die de creatie van dit parfum mogelijk hebben gemaakt hebben bijzondere kwaliteit in hun denkproces en methodes gestopt. Het resultaat van hun harde werk was een heerlijk elegant bloemig parfum, met betoverende topnoten en basisnoten, dat een bijzondere toevoeging aan elke parfumcollectie zal zijn.

01 sep. 2021
BERGAMOT-PARFUM: DE GEUR VAN ITALIË

ITALIAANSE BERGAMOT: DE ZOETE SPRANKELENDE GEUR VAN CALABRIË

De historische Italiaanse bergamot is een belangrijk ingrediënt in het ALIEN GODDESS-parfum van Mugler. Het is ook een belangrijke factor in het produceren van het unieke Bergamot-parfum. Het ALIEN GODDESS-parfum van Mugler is een bijzonder parfum gemaakt van hoogwaardige en verse ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze plantaardige componenten worden gecombineerd tot een bijzondere en onvergetelijke geur. Wij leggen uit welke rol het Bergamot-fruit en haar essentiële olie hebben in het maken van deze majestueuze creatie.

De heerlijke geur en parfum van ALIEN GODDESS bestaan onder andere uit de essentie van Italiaanse bergamot. Mugler wilde bergamot als sleutelingrediënt in het ALIEN GODDESS-parfum. Het bedrijf kende de heerlijke geur van dit bijzondere fruit en wilde hier optimaal gebruik van maken.

01 sep. 2021

De geheimen van MUGLER COLOGNE, het parfum van eindeloze mogelijkheden

Het jaar 2001 was niet alleen het begin van een nieuw millennium, maar markeerde ook de komst van een nieuw opus in uniseks parfums: MUGLER Cologne. De MUGLER COLOGNE is het allereerste uniseks parfum en de derde creatie van Mugler, dat op briljante wijze de codes van het oudste product in de parfumerie opnieuw interpreteert. De verslavende frisheid maakt dit de beste zomercologne voor mannen en vrouwen.
03 apr. 2020

Angel verzorgt je handen

De huid op je handen is gevoelig en wordt overal aan blootgesteld. Hoe kun je jouw handen beschermen, hydrateren en bovendien verwennen met een lekker geurtje? Angel geparfumeerde handcrème combineert een crèmige textuur met een karakteristieke geur. Samen met MUGLER beheers je de kunst van de parfumerie tot in de toppen van je vingers.
22 jun. 2020
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink