Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • Inspiratie ® MUGLER

Parfumverhalen, modecollecties: al het nieuws om je te inspireren en onder te dompelen in de fantastische wereld van MUGLER.

ZOMERPARFUMS: VOLG HET NIEUWS EN DE TRENDS VAN MUGLER

Dames en heren, tijd om te genieten! Tijd voor de zomer! De zomer biedt oneindige zonsondergangen, dromerige stranden en verre bestemmingen… Tijd om al je zomeressentials uit de kast te halen: je zonnebril, bloemenjurkjes, sandalen… Maar zomertrends gaan verder dan wat je draagt; je olfactorische identiteit moet ook worden aangepast. Het is tijd om je zomer extra te laten stralen met MUGLER-parfums. Nieuwe sensuele geursporen, zonnige parfums en ontelbare heerlijke en verslavende genotsmomenten, eenvoudiger om te dragen als de temperaturen blijven stijgen. MUGLER heeft de beste zomerparfums om optimaal van het seizoen te kunnen genieten. Wat zijn de beste zomerparfums voor dames? Je vindt hier alles dat je nodig hebt om een zomerparfum te kiezen.
20 jun. 2022
Kosmische Moederdag

Angel Iced Star

Angel keert dit jaar terug met een nieuw Eau de Toilette, Angel Iced Star… Er waait een frisse wind door het Angel-universum, perfect voor afkoelen tijdens dit zomerseizoen.

Het parfum aanbrengen

Wil je weten hoe je parfum het beste kunt aanbrengen zodat het zo lang mogelijk op jouw huid blijft hangen?
05 mei 2020

Hoe zorg je dat je het parfum langer ruikt?

Gelukkig zijn er enkele dingen die jij kunt doen om te helpen je favoriete geur langer op jouw huid te laten zitten, zodat je de hele dag kunt genieten van de sensuele geur.
15 apr. 2020

De Herfst-Wintercollectie 2020

De Mugler-collectie voor Fall Winter 2020 legt de nadruk op eros en is een verleidelijke ontwikkeling van de triomferende, futuristische, positieve kijk op het lichaam van Casey Cadwallader.
12 mrt. 2020

Bourbon vanille: instinctief wild

Het vrouwelijke Aura MUGLER Eau de Parfum is een amberachtig, bloemig, dierlijk parfum, op basis van drie in harmonie kloppende harten.
11 dec. 2019

De Parfumgids

Een parfum bezit de macht om te bekoren en betoveren, het omhul je in een verleidelijke sluier van mysterie en bekrachtigt moeiteloos je persoonlijkheid en vrouwelijkheid.
21 nov. 2019

Zo ga je op reis met je favoriete MUGLER parfum

Vakanties of een weekendje weg hoeven geen inbreuk te plegen op de kunst van het dragen van een parfum. Het tegenovergestelde, zelfs: de zomer is het perfecte seizoen om van je favoriete parfum te genieten en het op een blote huid te dragen. De nieuwe reisformaten van parfums en andere MUGLER-mini-parfuminnovaties maken het mogelijk om de meest prachtige mugler eaux de parfum overal mee naartoe te nemen.
08 aug. 2019
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink