Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • Nieuws ® MUGLER

Volg het laatste nieuws over mode en parfum van MUGLER en herbeleef exceptionele evenementen met sterren gekleed in MUGLER.

Dua Lipa draagt Mugler op maat voor Vogue US

DUA LIPA DRAAGT MUGLER OP MAAT VOOR VOGUE US

Terwijl haar epische tournee “Future Nostalgia” op volle toeren draait, neemt Dua Lipa de tijd om 73 vragen van Vogue te beantwoorden, gekleed in een speciaal voor haar op maat gemaakte outfit van Mugler, gestyled door Lorenzo Posocco.
11 mei 2022
MUGLER AANWEZIG BIJ HET LIEFDADIGHEIDSGALA GEORGANISEERD DOOR BABETH DJIAN

MUGLER AANWEZIG BIJ HET LIEFDADIGHEIDSGALA GEORGANISEERD DOOR BABETH DJIAN

Afgelopen donderdag nam Mugler deel aan het liefdadigheidsgala georganiseerd door Babeth Djian, oprichtster en directrice van Numero Magazine. Vriend(inn)en van het modehuis, Debra Shaw, Tina Kunakey, Aweng Chuol, Raya Martigny en Louis Pisano bezochten het gala, samen met Casey Cadwallader, Creative Director van Mugler Fashion, en Sandrine Groslier, Global President van Mugler Fashion en Fragrance.
29 mrt. 2022

MILEY CYRUS DRAAGT MUGLER HERST-WINTER 2021

Miley Cyrus draagt Mugler Fall Winter 2021 asymmetrische eco jersey chain dress van Casey Cadwallader voor 'Miley's New Year's Eve Party' op NBC, schoenen in samenwerking met Jimmy Choo en Sandra Choi.
06 jan. 2022
WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

Zodra de temperaturen zakken, is het weer tijd om onze winterjassen en dikke laarzen uit de kast te halen. En misschien is dit ook wel het moment om een parfum te kiezen dat beter past bij het seizoen? Black Friday 2021 is de perfecte gelegenheid om nieuwe parfumtrends te ontdekken en jezelf te trakteren met geweldige deals voor luxe Mugler-geuren.
30 okt. 2021

“THIERRY MUGLER: COUTURISSIME” OPENINGSFEEST IN PARIJS

Op 28 september vond het openingsfeest voor de tentoonstelling “Thierry Mugler: Couturissime” plaats bij het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Verschillende beroemdheden woonden het evenement bij, gekleed in Mugler ter ere van de lancering van deze tentoonstelling. Terug naar de looks van het feest.
08 okt. 2021

Vormgevend doorzichtig ondergoed van Mugler gemaakt door Wolford

Het vormgevende doorzichtige ondergoed, voor het eerst te zien bij de Mugler Spring Summer-show in 2020, werd al snel een icoon van het modehuis en onderdeel van de moderne codes van Mugler via de visie van Casey Cadwallader.

Het vormgevende doorzichtige ondergoed gemaakt door Wolford met de laatste technologie is vanaf 15 september 2021 verkrijgbaar online op fashion.mugler.com (Europa en Verenigd Koninkrijk) en exclusief op Mytheresa (wereldwijd).
23 sep. 2021
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink