Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • Nieuws ® MUGLER

Volg het laatste nieuws over mode en parfum van MUGLER en herbeleef exceptionele evenementen met sterren gekleed in MUGLER.

Mugler shaping sheer hosiery powered by Wolford

First seen opening the Mugler Spring Summer 2020 show, the shaping sheer hosiery quickly became an iconic symbol of the House and part of the modern codes of Mugler through Casey Cadwallader’s vision.

With the latest textile technology, Mugler’s shaping sheer hosiery powered by Wolford will be available online from 15th September 2021 at fashion.mugler.com (Europe and United Kingdom) and exclusively on Mytheresa (worldwide).
23 sep. 2021
KIES DE PARFUMNAVULERVARING VOOR MEER DUURZAME LUXE

KIES DE PARFUMNAVULERVARING VOOR MEER DUURZAME LUXE

Bij MUGLER hebben we het motto: minder produceren, meer navullen. Als luxemerk willen we de beste hoogwaardige parfums aanbieden met de laagst mogelijke impact op de planeet. Het navullen van parfum is de beste en meest duurzame manier om deze balans te bereiken. We weten dat het een lange weg is, dus hou je stevig vast en ga samen met ons op deze reis naar meer verantwoorde luxe.
23 aug. 2021
INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG GEBRUIKEN IN PARFUMS: EEN GODDELIJKE KEUZE

INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG GEBRUIKEN IN PARFUMS: EEN GODDELIJKE KEUZE

Voel de inspiratie: MUGLER streeft altijd naar verantwoorde luxe en gebruikt daarom fantastische ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor zijn parfums en ontwikkelt duurzame alternatieven rond de navulervaring. De ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn onder meer de superinfusie van jasmijn grandiflorum en de bourbon vanille premium infusie. Wil je meer weten?
25 aug. 2021
DE MUGLER FOUNTAIN, GEHEIMEN VAN FABRICAGE

DE MUGLER FOUNTAIN, GEHEIMEN VAN FABRICAGE

MUGLER gebruikt al sinds de lancering van Angel in 1992 innovatie, creativiteit en ecodesign voor het bieden van de duurzaamste parfums aan haar trouwe klanten. MUGLER heeft de wereld van duurzaamheid vorm gegeven met een innovatieve en unieke milieuvriendelijke service: de MUGLER FOUNTAIN.
20 jul. 2021

ALIEN GODDESS, HET NIEUWE EAU DE PARFUM

Mugler weerstaat al van begins af aan de tand des tijds met gewaagde creaties die de meest wilde fantasieën oproepen en een buitenaardse en heerlijke weelderigheid hebben. De mode en parfums van Mugler zijn een unieke verslaving. Betoverende creaties die maling hebben aan tijd en ruimte en de meest unieke combinaties vormen. Mugler start vandaag een nieuw hoofdstuk met een nieuw bijzonder parfum. De reis van Alien, geïnspireerd door de reizen uit de fantasie van Manfred Thierry Mugler, luidt met Alien Goddess een nieuw tijdperk in, dat de oorsprong van het leven een briljante toekomst geeft.
29 aug. 2021
KIES DE PARFUMNAVULERVARING VOOR MEER DUURZAME LUXE

DE GEHEIMEN VAN ALIEN GODDESS EN DE GOUDEN PARFUMFLES

We kunnen niet wachten een van de interessante concepten van de geheimen van Alien Goddess met je te delen: de gouden parfumfles. Het complexe proces voor het tot leven brengen van dit kunstwerkje is een reflectie van de diepgaande toewijding van MUGLER aan kwaliteit, creativiteit en innovatie. Daarom laat dit complexe en gedetailleerde proces zien dat MUGLER het toppunt van stijl en sierlijkheid in de parfumwereld is en dat het je altijd het gevoel geeft dat je verbonden bent met een wereld vol expressie, fantasie en betovering.

De presentatie van de fles en de geur die hier in rondwaart, kent zijn gelijke niet. De focus en het oog voor detail van dit prachtige kunstwerkje laten niet alleen de liefde voor kunst en verwondering zien, maar ook de creativiteit en verbeelding die nodig is om een waar meesterwerk te maken, met een zorgvuldigheid die net zo betoverend is als de geur van het parfum. MUGLER is geduldig maar doordacht te werk gegaan bij het selecteren van de elegante tint voor de fles. We leggen nu verder uit waarom dit kostbare glasgoud voor deze waardevolle flesstijl is gekozen uit alle andere mogelijke opvallende opties voor deze unieke creatie.
20 jul. 2021
DE NAVULFLES- EN NAVULBARE PARFUMERVARING BIJ MUGLER

DE NAVULFLESSEN- EN NAVULBARE PARFUMERVARING BIJ MUGLER

Wij hebben bij Mugler als doel om sterk verslavende en geliefde parfums van ethische en duurzame makelij te bieden. Het resultaat is een hypermoderne prachtige navulfles en een unieke navulervaring met de MUGLER FOUNTAIN. Is mijn fles navulbaar? En hoe kan ik een lege navulbare fles bijvullen? Dit artikel beantwoord als je vragen over het navullen van parfums en zal de eigen navulopties van MUGLER doorlopen.
20 jul. 2021

Wonderlijke parfums voor moeders: welke geur heeft jouw haar?

Dit jaar, meer dan ooit, zeker nu je elkaar niet zo vaak kunt zien als je zou willen, is het tijd om jouw moeder het perfecte cadeau voor Moederdag te geven. Het perfecte liefdevolle gebaar, om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt en haar als geen ander kent. Een parfum. Perfect. Een zoet, delicaat, intiem gebaar. Een persoonlijk cadeau dat haar unieke persoonlijkheid reflecteert.
Ontdek het perfecte cadeau voor je moeder voor Moederdag 2021 in onze brede collectie MUGLER-parfums. MUGLER, de maker van sterke en gewaagde parfums, heeft precies de geur die past bij de persoonlijkheid van je moeder.
06 mei 2021
Vaderdag

Kosmische Vaderdag: welk parfum voor hem?

Dit jaar hebben we allemaal onze familie gemist. Des te meer reden om Vaderdag met het perfecte vaderdagcadeau te vieren, een dat direct een glimlach op zijn gezicht tovert. Je kunt een parfum of de bijkomende producten voor je vader kopen, iets dat hij de rest van zijn leven niet meer zal vergeten. Tijdens deze speciale gelegenheid staat MUGLER voor je klaar om je thuis zo goed mogelijk van alle gemakken te voorzien. Kies voor Vaderdag 2021 de herengeur die zijn persoonlijkheid het beste benadrukt. Spectaculaire parfums die een krachtige indruk achterlaten? Verfijnde en subtiele noten met een vleugje mysterie? Als je zijn karaktertrekken in het achterhoofd houdt, helpt MUGLER je om het juiste universum voor hem te vinden.
20 jun. 2021

DAG VAN DE AARDE: MUGLER, EEN PIONIER IN VERANTWOORDE LUXE

Al sinds de lancering van de gourmand geur Angel in 1992 wist de visionair Thierry MUGLER dat de fles in de vorm van een ster, ontworpen met de hulp van de Brosse-meesterglazenmakers, te kostbaar was om te vervangen, anders dan de meeste producten met een lineaire levenscyclus. Hij had een diepe wens om zijn loyale klanten de mogelijkheid te bieden om de flessen voor eeuwig te behouden en zodoende zag de MUGLER Fontein het levenslicht: een economische en ecologische manier om de fles eindeloos bij te vullen met je favoriete MUGLER-parfum.

Nu, meer dan ooit, liggen milieuvriendelijk design en duurzame ontwikkeling in het hart van het DNA VAN MUGLER, dat de innovatie, ontwikkeling en productie van onze producten voortbrengt. Voor MUGLER, een innovatief merk op dit gebied, is dit veel meer dan een simpele belofte, en juist een essentieel onderdeel van haar traditie en expertise. Voor de Dag van de Aarde nodigt MUGLER je uit om opnieuw haar acties en beloftes te ontdekken die verantwoorde luxe ondersteunen.
15 apr. 2021
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink