Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • Nieuws ® MUGLER

Volg het laatste nieuws over mode en parfum van MUGLER en herbeleef exceptionele evenementen met sterren gekleed in MUGLER.

Kylie Jenner draagt Mugler Archives bij de CFDA Fashion Awards 2022

Kylie Jenner draagt Mugler Archives bij de CFDA Fashion Awards 2022

Kylie Jenner heeft gisterenavond in New York de CFDA Fashion Awards bijgewoond in een asymmetrische organza-jurk, spiraalbuste van zwart geplooid, gelakt organza en een zwarte velours rok uit de Mugler Archive Fall Winter 1999-2000 Couture-collectie, ‘Les Méduses’.

10 nov. 2022
Celebs dragen Mugler bij de BET Awards 2022

CELEBS DRAGEN MUGLER BIJ DE BET AWARDS 2022

De BET Awards-ceremonie vond een paar dagen geleden plaats in Los Angeles. Twee geweldige artiesten droegen bij deze gelegenheid de nieuwe Mugler Spring-Summer 2022 collectie van Casey Cadwallader.
28 jun. 2022
DE SPRING SUMMER 2022 COLLECTIE

DE SPRING SUMMER 2022 COLLECTIE

Omdat iedereen zo snel mogelijk weer hun oude leven wil oppakken, is de vierde muur nu doorbroken. Creative director Casey Cadwallader van Mugler maakt de stap naar Hollywood met het derde deel van een ambitieuze trilogie modefilms geregisseerd door Torso Solutions voor Mugler. Van de zwarte doos naar het witte doek, de laatste aflevering combineert de oost- en westkust van zijn geboorteland Amerika in een trompe l’oeil-ontdekkingstocht van tijd en ruimte.
08 jun. 2022
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink