Hoofdinhoud
Casey Cadwallader en Anok Yai

Innovatie en empowerment: de creatieve fusie van Casey Cadwallader en Anok Yai

Aan het roer van Mugler fashion staat Casey Cadwallader, de creative director wiens visionaire benadering van design de essentie van uniekheid en individualiteit belichaamt. In een recent interview legde Casey uit hoe belangrijk het iconische parfum Alien is voor het modehuis Mugler, omdat het de schoonheid symboliseert van het omarmen van je eigenheid en het durven op te vallen. Anok Yai, het model dat dit ethos belichaamt, heeft een opvallende outfit aangetrokken voor de opening van Mugler's nieuwste catwalkshow - een dynamische mix van leer, diepe halslijnen en betoverende accessoires die de essentie van Mugler's avant-garde esthetiek uitstralen.
20 feb. 2024

Anok vertelt haar eigen verhaal over haar reis met Mugler en de samenwerking met Casey als een droom die uitkomt. Ze bewondert het unieke creatieve proces van Casey en beschrijft hun samenwerkingsinspanningen als een constante uitwisseling van unieke ideeën die enthousiasme en innovatie opwekken. Hun synergie is duidelijk zichtbaar in de energie die de creaties van Mugler uitstraalt, waar elk ontwerp een verhaal vertelt van empowerment en zelfexpressie. Naast mode delen Casey en Anok een diepgaande toewijding aan duurzaamheid, een kernwaarde die wordt weerspiegeld in de navulbare parfumflacons van Mugler. Anok benadrukt de schoonheid van het nieuwe Alien Hypersense-parfum, niet alleen door de betoverende geur, maar ook door het visueel aantrekkelijke en milieubewuste ontwerp. Het is een bewijs van de toewijding van Mugler aan het creëren van producten die lang meegaan, zowel op het gebied van kwaliteit als hun bijdrage aan een duurzame toekomst.



De samenwerking tussen Casey Cadwallader en Anok Yai belichaamt de essentie van Mugler: een ode aan individualiteit, het omarmen van innovatie en opkomen voor duurzaamheid. Samen herdefiniëren ze de grenzen van mode en nodigen ze elk individu uit om hun ware zelf zonder angst te laten zien.

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink