Hoofdinhoud

Verantwoorde luxe MUGLER

Mugler wereld


VERANTWOORDE LUXE

MUGLER streeft bij het creëren van zijn nieuwe parfums naar een nieuwe visie op luxe: een meer ethische.


Sinds 1992 en met de geboorte van zijn eerste geur Angel, heeft het merk zich gedistantieerd van eeuwenoude codes met de tijdloze flessen die kunnen worden nagevuld bij de MUGLER fontein, voor dagelijks hergebruik van 4.320 flessen. Bovendien kun je met navulflessen ook thuis je parfumfles navullen.

*Bron: Mugler Beauté – FY 2014-2017

ONZE KWALITATIEVE
EN VERANTWOORDE INGREDIËNTENOmdat onze creaties zijn ontwikkeld met de mooiste grondstoffen die de natuur te bieden heeft, werken we samen met onze partners om een gemeenschap van belanghebbenden te creëren die zich inzet voor verantwoorde ontwikkelingsprojecten.

Elk ingrediënt, zoals sambac jasmijn in Alien of bourbon vanille in Aura MUGLER, wordt geselecteerd met respect en behoud van ecosystemen. Daarom promoten we de bescherming van bronnen en een eerlijke vergoeding voor producenten met als doel een ethische, verantwoorde toeleveringsketen te ontwikkelen.

Met creativiteit en durf is duurzame en respectvolle luxe mogelijk.

Ontdek de ingrediënten

Verantwoorde ingrediënten
Mugler Fountain

LUXE VOOR IEDEREENDe MUGLER Fountain is het resultaat van een zoektocht om luxe voor iedereen toegankelijk te maken. ANGEL is gelanceerd in 1992, in een stervormige fles die gedeeltelijk met de hand is gemaakt en een betoverende geur bevat die met de beste ingrediënten is gemaakt, wat ANGEL nog kostbaarder maakt. Vandaar het hogere prijsniveau.

Deze geheel eigen benadering is een onconventionele aanpak. Om zijn geliefde parfumflessen te behouden en zijn parfums zo toegankelijk mogelijk te maken, omarmt MUGLER de eeuwenoude traditie van parfumfonteinen, waardoor klanten altijd flessen kunnen navullen in plaats van ze weg te gooien.

Ontdek de Mugler Fountain

Mugler Fountain
ECO-VERANTWOORDELIJKHEID:
EEN NIEUWE MANIER OM LUXE TE ERVAREN

MUGLER’s toewijding om meer verantwoorde luxe met een kleinere voetafdruk te bieden draait om ecodesign.

De nieuwe MUGLER fontein illustreert dit het beste als het symbool van een nieuwe, circulaire economie.

Voor het ontwerp en om de milieuprestaties objectief te beoordelen, wendde MUGLER zich tot EVEA, een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in producten en diensten met ecodesign. De nieuwe fontein is ontwikkeld op basis van een ecologisch ontwerp, zodat alle onderdelen kunnen worden verwijderd en vervangen, wat de nadruk legt op duurzaamheid, behoud en hergebruik in plaats van een geheel nieuwe fontein te maken.

Mugler Fountain
NAVULFLACON, JOUW DUURZAME
GEUR BINNEN HANDBEREIK


Als het niet mogelijk is om je originele flacon bij de MUGLER Fountain na te vullen of als je niet naar een verkooppunt kunt gaan, dan kun je de navullingen van MUGLER gebruiken.

Maak de ervaring blijvend met Angel, Alien, Aura MUGLER, A *Men en Alien Man navulflessen.

*Indien beschikbaar.

Ontdek

Navulbare flessen

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink