Hoofdinhoud

ALIEN

EAU DE PARFUM

navulbaar
ALIEN

ALIEN

EAU DE PARFUM

Selecteer een formaat

Alien van Mugler belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een rustgevende en betoverende geur, dankzij het talismanparfum. Alien Eau de Parfum is een damesparfum dat lang meegaat, een machtige talisman die het licht en de creatieve kracht van elke vrouw naar boven brengt. Het verlicht de vrouwen die het dragen met een prachtige stralenkrans. De rijke, sensuele noten van de Alien-parfum reflecteren de vrouwelijke kracht: een krachtig bloemenparfum van jasmijn gekoppeld met houtachtige geuren en ambernoten.

Alien nodigt je uit om het vreemde en wonderbaarlijke te ontdekken. Dit iconische Mugler-parfum is een krachtig, stralend en betoverend parfum voor dames. Het bijzondere Alien-parfum onthult een spectaculaire vrouwelijkheid, een universele roep om te laten zien hoe bijzonder je bent. Het Alien Eau de Parfum is een zonnig parfum verpakt in een stralende flacon van amethist, en is een heldere talisman met een omhullende, mysterieuze warmte.

MUGLER is navulbaar geboren in 1992. Je kunt nu je steentje bijdragen aan duurzamere luxe en jouw Alien-parfumflacon navullen in de winkel bij de Mugler-fontein of thuis met de navullingen.


Het amberachtige, houtachtige, bloemige parfum
Alien Eau de Parfum is een pure blend van sensualiteit en vrouwelijkheid, verlicht door de Jasmijn Sambac. Deze wordt aangevuld door cashmeranhout en witte amber noten omhuld door een mystieke, kostbare en tijdloze talisman flacon.

Het bijzondere amberachtig, houtachtig, bloemig en vrouwelijk parfum met een overdosis aan cashmeranhout en witte amber. Alien van Mugler is een zuivere blend van sensualiteit en vrouwelijkheid, met facetten van 3 onthullingen die in pure harmonie samenkomen.

Onthulling van het zonnestelsel
Alien is stralend en wordt opgefleurd door Sambac jasmijn uit India. Een weelderige “zonnebloem” met een kwetsbaarheid die in contrast staat tot de kracht van haar parfum.
Een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

Mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, gesublimeerd door de sensuele noten van cashmeranhout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot,
een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

Allesomhullende onthulling
Alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber.
Mugler heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. Een zachte en milde noot zoals een “witte mohair”.

De Alien Eau de Parfum-flacon is gebaseerd op een talisman boordevol natuurlijke energie, een kostbare steen met verborgen krachten. De juweelachtige flacon is gesneden als een stralende edelsteen, in goud gezet als een diamant, met de kleur van amethist met een kalmerend en bijzonder aura. Een mystieke, kostbare en tijdloze flacon, perfect gemaakt als belichaming van de essentie van het iconische Alien-parfum van Mugler.

Mugler doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de Mugler-fontein of met de navulflacon.

Spray, zoals bij alle creaties van Mugler, een wolkje Alien Eau de Parfum in de lucht en stap erin zodat het parfum je haar en je kleding kan omhullen. Vervolg deze beweging wanneer je maar wilt, door de parfum
op de binnenkant van de polsen aan te brengen, in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.


ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● COUMARIN ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● CITRONELLOL ● CITRAL ● BENZYL BENZOATE ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 17200 / RED 33

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

DE ONGEBRUIKELIJKE COMBINATIE VAN HET TRIO JASMIJN, CASHMERAN EN MOLECULEN DIE DOET DENKEN AAN GRIJZE AMBER. HET AKKOORD HANGT AAN DE WEELDERIGE CASHMERAN.


Dominique Ropion, Alien Parfumeur

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink