Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS

SUPRA FLORALE NAVULBARE TASSENSPRAY

NIEUW
ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

SUPRA FLORALE NAVULBARE TASSENSPRAY

Ze is stralend. Onverschrokken. Fel in haar verlangen om de wereld opnieuw te betoveren. Omringd door haar eigen kracht, verricht de godin wonderen en laat ze een buitengewone bloemenenergie vrijkomen…

Ontdek het parfum in reisformaat van de supra florale damesgeur van Mugler

Alien Goddess Eau de Parfum Supra Florale verandert de karakteristieke zonnige jasmijn van de oorspronkelijke geur in een monumentale, buitenaardse superbloem. De nieuwe bloem is transformerend en fascinerend en staat symbool voor de versterkte vrouwelijkheid die door Alien Goddess wordt belichaamd. De toekomst van bloemigheid, verwerkt in een gedurfd en avant-garde eau de parfum.

Het is meer dan een geur, het is een bovenzintuiglijke ervaring. Laat het bloeien.
Alien EDP Supra Florale: Wat is het verschil tussen Alien EDP en EDP Intense?

Drie incarnaties van Alien Goddess. Drie visies van versterkte vrouwelijkheid, die het goddelijke geschenk van de superinfusie van Grandiflorum-jasmijn verspreiden, omhuld door amberachtige, gouden weldaad…

Alien Goddess Eau de Parfum Supra Florale neemt de bloemigheid van de oorspronkelijke geur als basis voor een vernieuwde versie. In deze stralende, bloemige, amberachtige damesgeur, verandert de gouden bloem van het originele eau de parfum in een kwikzilveren bloem waarin drie bloemen zijn vermengt. Een fris groen cactusbloem-akkoord, het karakteristieke hart van Grandiflorum-jasmijn superinfusie en de zoutige, amberachtige eeuwige bloem.

“Een nieuwe visie op bloemigheid wordt onthuld, die nog gedurfder en avant-garde is.”
Marie Salamagne, hoofdparfumeur en Nathalie Lorson, meester parfumeur

Stel je een eeuwig groeiende superbloem voor, die tot leven wordt gebracht door de kracht van Alien Goddess. Het nieuwe bloemige, amberachtige parfum benadrukt de bloemigheid van het originele eau de parfum nog meer. Hier verandert de karakteristieke zonnige jasmijn in een nieuwe, ultramoderne bloem die drie aardse bloemen versmelt tot één buitenaardse bloem. Alien Goddess Supra Florale is een bovenzintuiglijke ervaring die de creativiteit en expertise van Mugler tot uiting brengt met drie stralende openbaringen:

De verfrissende openbaring
Hij is prikkelend en fel, en de ruwe, uiterst veerkrachtige levenskracht, die fris en groen in een bijna buitenaardse omgeving bloeit. Zijn symbool is het cactusbloem-akkoord dat het parfum opent met een explosie van stralende, vitale frisheid van planten en een sappig vleugje peer.
De bloeiende openbaring
Het is een moment van transcendentie en transformatie. De iconische Grandiflorum-jasmijn superinfusie wordt versterkt door een nieuwe hybride bloem: een codestillaat van jasmijn sambac en eeuwige bloem. De weelderigheid van de witte bloem wordt versterkt en ontwikkelt edgy, licht zoutige facetten.
De gedurfde openbaring
Vloeibaar goud zet de kwikzilveren bloem in vuur en vlam met haar warmte en rijkdom. Voel de kracht van de eeuwige bloem, waarvan de amberachtige noten worden versterkt door een vleugje mineraalrijk mos, waardoor het parfum op een bijzondere en verrassende manier zijn apotheose bereikt.

Het Alien Goddess Supra Florale parfum in reisformaat biedt je de mogelijkheid om je favoriete Mugler-damesgeur overal mee naartoe te nemen. Deze navulbare tassenspray verleidt de liefhebbers van de parfum die hun Alien Goddess Supra Florale-parfum altijd bij de hand willen hebben.

Het reisformaat van Alien Goddess Supra Florale is geïnspireerd op de originele flacon, een gefacetteerde talisman en magisch object dat straalt met de levenskracht van Alien Goddess. Het avant-garde, architectonische design van de originele flacon, dat net zo edgy is als de felbegeerde mode van Mugler, komt tot uitdrukking in het design van de flacon in reisformaat. Om de schoonheid van de buitenaardse superbloem te benadrukken en het stralende licht van Alien Goddess Supra Florale tot uitdrukking te brengen, is de flacon van de tassenspray ook in roségoud gelakt. Deze geeft de wereld dezelfde betoverende schoonheid, maar nu in een handig en chique reisformaat.

Gebruiksaanwijzing.
Mugler-parfums worden anders aangebracht dan andere parfums. Door hun unieke structuur en supergeladen ingrediënten laten ze een krachtig spoor achter. Daarom heeft Mugler een speciaal, uniek ritueel ontwikkeld om optimaal te kunnen genieten van de essentie en het voluptueuze van de geur: de “Mugler-wolk”.

Spray eerst een ruime hoeveelheid Alien Goddess Supra Florale in een cirkel voor je om een wolk met geur te creëren. Stap deze magnetische cirkel binnen. Laat je omhullen door de charme.

Het Mugler-wolk zorgt voor de juiste dosis parfum zodat je de hele dag van je geur kunt genieten: een discreet spoor of meer genereus: alles is mogelijk met de wolk. Je kunt zelf kiezen!

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● LINALOOL ● HEXYL CINNAMAL ● LIMONENE ● COUMARIN ● METHYL ANTHRANILATE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HYDROXYCITRONELLAL ● CITRONELLOL ● GERANIOL ● AMYL CINNAMAL ● FARNESOL ● BENZYL BENZOATE ● CITRAL ● CITRIC ACID ● CI 14700 / RED 4 ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 19140 / YELLOW 5

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

EEN NIEUWE VISIE OP BLOEMIGHEID

“EEN NIEUWE VISIE OP BLOEMIGHEID WORDT ONTHULD,
DIE NOG GEDURFDER EN AVANT-GARDE IS”

Marie Salamagne, hoofdparfumeur en Nathalie Lorson, meester parfumeur

INLOGGEN

EEN STRALENDE, BLOEMIGE, AMBERACHTIGE GEUR

WILLOW SMITH IS EEN NIEUWE EDGY BELICHAMING VAN DE ONVERSCHROKKEN GODIN VAN MUGLER

ONTDEK DE GEBOORTE VAN DE SUPRABLOEM,
GEMANIFESTEERD DOOR DE ENERGIE VAN DE GODIN

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink