Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS

INTENSE EAU DE PARFUM NAVULBARE TASSENSPRAY

a year after alien goddess' inspiring release, mugler celebrates its aniversary with the ... Lees de volledige beschrijving

ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

INTENSE EAU DE PARFUM NAVULBARE TASSENSPRAY

PDP-tabbladen
een jaar na het uitbrengen van het inspirerende alien goddess, viert mugler dit jubileum met de introductie van het alien goddess intense eau de parfum.
de bijzondere stappen naar een nieuwe dimensie.

de innerlijke kracht van alien goddess, die voortkomt uit een stralend licht, is eindeloos.

het olfactorische karakter en de nieuwe diep amberkleurige flacon maken van het alien goddess intense eau de parfum een universele oproep aan alle vrouwen die genieten van bijzondere ervaringen!

de nieuwe geur voor vrouwen bestaat uit de magnetische noten van bergamot uit calabrië, een jasmijn grandiflorum-superinfusie en een vanille-bourbon-infusie, kenmerkende noten van de originele iconische geur met een sensuele en opvallende uitstraling.a new coconut pairing adds an intensely addictive creamy note, whilst the hint of jasmine tea reinforces the dazzling nature of the floral fragrance. the elegant, woody facets of benzoin and cashmeran bring warmth to the madagascar vanilla infusion.

“een versterkt, omhullend en weelderig olfactorisch karakter, dat alien goddess een stap verder brengt.”
marie salamagne en nathalie lorson, parfumeurs van alien goddess

het parfum is de ultieme belichaming van de expertise van mugler en wordt gekenmerkt door de meest fascinerende ingrediënten in het palet van een parfumeur: drie belangrijke noten die zich ontvouwen als drie bijzondere onthullingen.
- een schitterende onthulling: de direct herkenbare pittige en fruitige citrusnoten van bergamot worden verzacht en zoeter gemaakt met intens verslavende kokosroom.
- een glorieuze onthulling: het hart van dit stralende parfum is de superinfusie van jasmijn grandiflorum van alien goddess, gecombineerd met de boeiende nieuwe noot van jasmijnthee.
- een boeiende onthulling: de premium madagaskar vanille-infusie zorgt voor vurig plezier en wordt opgewarmd door de elegante en sensuele noten van benzoë en cashmeran, een verslavende olfactieve ervaring.
de iconische alien-flacon, een gefacetteerde talisman, is een magisch object waarmee alien goddess zorgt voor extra schoonheid in de wereld. een sieraad met de levendige amberkleur van alien goddess eau de parfum intense.

het oppervlak van glas is versierd met een gouden ombré-effect dat het licht intens reflecteert, als een belofte van een zonsopgang, een optimistische toekomst. de sensuele en levendige flacon straalt een heldere vrouwelijkheid uit.
Spray het heerlijke parfum van Alien Goddess Eau de Parfum Intense in de lucht en stap in een houtachtige, bloemige en amberachtige wolk. Je voelt de weelderige noten in je haar en kleding als een magnetisch halo om je heen.
Breng het parfum direct aan op de polspunten van je huid voor nóg meer intensiteit: je hals, je polsen, je ellebogen.
parfum / parfum ● aqua / water / eau ● benzyl salicylate ● benzyl alcohol ● linalool ● diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate ● coumarin ● hydroxycitronellal ● hexyl cinnamal ● methyl anthranilate ● limonene ● citronellol ● benzyl benzoate ● geraniol ● eugenol ● citral ● isoeugenol ● CI 19140 / YELLOW 5 ● CI 14700 / RED 4 ● CI 61570 / GREEN 5 ● CI 15510 / ORANGE 4 ● f.i.l code n289165/1​
PRACHTIGE EN KRACHTIGE ONTHULLINGEN

PRACHTIGE EN KRACHTIGE ONTHULLINGEN

PDP-INGREDIËNTBANNER-sectie

“EEN VERSTERKT, OMHULLEND
EN WEELDERIG OLFACTORISCH
KARAKTER, DIE ALIEN GODDESS
EEN STAP VERDER BRENGT.”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess Intense

“EEN VERSTERKT, OMHULLEND EN WEELDERIG OLFACTORISCH KARAKTER, DAT ALIEN GODDESS EEN STAP VERDER BRENGT.”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess Intense

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink