Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

Eén formaat beschikbaar
Alien Goddess, een goddelijk, bloemig, amberachtig, houtachtig Eau de Parfum, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop.

Ontdek het parfum in reisformaat van de nieuwe damesgeur van Mugler.

In een tijd waarin mensen licht zoeken in de duisternis, baant een zonnegodin zich een weg naar een miraculeuze, maar echte lotsbestemming. Ze is in perfecte harmonie met lichaam en ziel en is klaar om de wereld om haar heen te betoveren met haar glorie, edelmoedigheid en goedheid. Ze brengt haar levenschenkende kracht en schoonheid naar een barre planeet met haar gouden bloem als genezend geschenk voor de wereld.

Alien Goddess, een universele oproep aan alle vrouwen.
Creëer iets onvoorstelbaars.
Een stralende en weelderige omarming van de zon. Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess.

Deze bloemige, amberachtige, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren. Een zonnig bloemenboeket dat levendig sprankelt met facetten van 3 onthullingen.

- Stralende onthulling: Het parfum opent met de stralende onthulling van een sprankelende Italiaanse bergamotessentie, die het gevoel van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorkruist de geur, te vergelijken met de positieve energie van de zonnegodin.

- Miraculeuze onthulling: Een intens zonnige bloem drijft het Alien Goddess Eau de Parfum naar ongekende hoogten en geeft al haar kracht aan haar weldadige uitstraling. Het sprankelende bloemenprisma geeft de prachtige bloem de plaats die ze verdient: Jasmijn grandiflorum, een echte gouden bloem, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Het hart van het Alien Goddess Eau de Parfum straalt met een prachtige superinfusie van jasmijn grandiflorum, speciaal vervaardigd voor Mugler. De superinfusie geeft jasmijnbloemblaadjes een modern facet, zowel fruitig als bloemblaadjes-achtig, met een romige textuur. Nog stralender en moderner dan ooit, de idealen van de zonnegodin verspreidend.

- Bedachtzame onthulling: Alien Goddess sluit af met een gevoel van vrede en hoop, met de bedachtzame onthulling van de verslavende volheid van een bourbon vanille. Deze premium infusie, speciaal gemaakt voor Mugler, is soepel en omhult je als een sluier van comfortabel zijde. Dit premium extract, van bewuste oorsprong, wordt verkregen via een extractietechnologie die het mogelijk maakt om het organoleptische profiel uit het hart van de grondstof te halen. Deze onthult een heerlijke noot vanille met vleugjes balsamico, die je zintuigen laat tintelen met diepe mysterieuze warme vibraties.
Het ALIEN GODDESS parfum in reisformaat biedt je de mogelijkheid om je favoriete MUGLER damesgeur overal mee naartoe te nemen.

Deze navulbare tassenspray verleidt de liefhebbers van het parfum die altijd hun Alien Goddess-parfum bij de hand willen hebben.
De Alien Goddess Eau de Parfum 10 ml fles in reisformaat past perfect in je zak en is navulbaar met de navulfles.
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, CODE FIL: B275647/2 CODEFORMULE: 2042172 05

EEN GODDELIJK ZONNIG BLOEMENBOEKET

“EEN STRALENDE EN
WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

“EEN STRALENDE EN WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

REGISTREER JE UNIEKE CODE EN JE WORDT BELOOND


Het loyaliteitsprogramma The Circle is de beste manier om je over te geven aan jouw MUGLER-verslaving en beloond te worden. In de verpakking vind je jouw unieke Mugler-toegangscode voor exclusieve cadeaus en voordelen.

MEER INFORMATIE
Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink