Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM NAVULLING

ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM NAVULLING

Eén formaat beschikbaar

Alien Goddess is een goddelijk, bloemig, amberachtig, houtachtig Eau de Parfum, een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop op eeuwigheid.

In een tijd waarin mensen licht in de duisternis zoeken, baant een zonnegodin zich een weg naar een miraculeuze, maar echte lotsbestemming. Ze is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel en is klaar om de wereld om haar heen te betoveren met haar glorie, edelmoedigheid en goedheid.
Ze brengt haar levenskracht en schoonheid naar een barre planeet met haar gouden bloem als genezend geschenk voor de wereld en een universele oproep aan alle vrouwen.

MUGLER is navulbaar geboren in 1992.
De MUGLER-fontein en MUGLER navullingen bieden je de mogelijkheid om je geliefde flacon overal na te vullen, thuis of in de winkel, en actie te ondernemen voor duurzamere luxe.
De navulfles van 100 ml zorgt ervoor dat het nieuwe damesparfum van MUGLER nooit opraakt. Een geur omhuld in een betoverende warme mystieke uitstraling van welzijn.

Elke navulling van het ALIEN GODDESS Eau de Parfum van 100 ml bespaart 75% metaal, 61% plastic, 51% glas en 47% karton*.

ALIEN GODDESS, een universele oproep aan alle vrouwen.
Creëer iets onvoorstelbaars.

*1x 100 ml + 1 x 30 ml vs. 4 x 30 ml

Een stralende en weelderige omarming van de zon. Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess.

Deze bloemige, amberachtige, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren. Een zonnig bloemenboeket dat levendig sprankelt met facetten van 3 onthullingen.

Stralende onthulling
Het parfum opent met de stralende onthulling van een sprankelende Italiaanse bergamotessentie, die het gevoel van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorkruist de geur, te vergelijken met de positieve energie van de zonnegodin.

Miraculeuze onthulling
Een intens zonnige bloem drijft het Alien Goddess Eau de Parfum naar ongekende hoogten en geeft al haar kracht aan haar weldadige uitstraling. Het sprankelende bloemenprisma geeft de prachtige bloem de plaats die ze verdient: Jasmijn grandiflorum, een echte gouden bloem, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Het hart van het Alien Goddess Eau de Parfum straalt met een prachtige superinfusie van jasmijn grandiflorum, speciaal vervaardigd voor MUGLER. De superinfusie geeft jasmijnbloemblaadjes een modern facet, zowel fruitig als bloemblaadjes-achtig, met een romige textuur. Nog stralender en moderner dan ooit, de idealen van de zonnegodin verspreidend.

Weldadige onthulling:
Alien Goddess sluit af met een gevoel van vrede en hoop, met de bedachtzame onthulling van de verslavende volheid van een bourbon vanille. Deze premium infusie, speciaal gemaakt voor MUGLER, is soepel en omhult je als een sluier van comfortabel zijde. Dit premium extract, van bewuste oorsprong, wordt verkregen via een extractietechnologie die het mogelijk maakt om het organoleptische profiel uit het hart van de grondstof te halen. Deze onthult een heerlijke noot vanille met vleugjes balsamico, die je zintuigen laat tintelen met diepe mysterieuze warme vibraties.
Je ALIEN GODDESS-flacon is te kostbaar om weg te gooien. Bewaar de flacon en onderneem actie voor duurzamere luxe door deze thuis na te vullen met de ALIEN GODDESS navulling.
 1. Verwijder de dop en schroef het pompje los
2. Pak de navulling en vul deze in de bijpassende parfumflacon
3. Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen
4. Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los
5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, CODE FIL: B275647/2 CODEFORMULE: 2042172 05

EEN GODDELIJK ZONNIG BLOEMENBOEKET

“EEN STRALENDE EN
WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

“EEN STRALENDE EN WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

JE ALIEN GODDESS-FLACON NAVULLEN

Je Alien Goddess-flacon is te kostbaar om weg te gooien


Onderneem actie voor morgen vul deze thuis na met de volgende 5 stappen:

1.  Verwijder de dop en schroef het pompje los

2. Pak de navulling en vul deze in de bijpassende parfumflacon

3. Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen

4. Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los

5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

NAVULBAAR GEBOREN IN 1992

VUL JE FLES BIJ BIJ DE MUGLER FOUNTAIN

ONTDEK DE MUGLER-FONTEIN

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Oriëntatie van bericht
Draai je apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink